Trots succén får hon
sparken från “America’s
Next Top Model”

Trots succén får hon <br> sparken från Next Top Model"" class="post-featured-" data-lazy="false">
Annons

Tyra Banks Paulina Porizkova

 

Paulina Porizkova får nu leta efter ett nytt jobb.

Hon debuterade redan i tonåren som modell och har även haft en filmroll mot Tom Selleck, men som domare i den populära tv-succén “America’s Next Top Model”, var hennes ego alldeles för stort. Svenska Paulina Porizkova får nu sparken.

Annons

Vilken fet-chock !
Svenska ex-supermodellen Paulina Porizkova, 44, har kickats som domare i TV3-succén “America’s Next Top Model”, ni vet skönhetstävlingen som leds av supermodellen Tyra Banks och som slår Robinson-gänget flera gånger om vad gäller intriger och rävspel. Ända tills nyligen satt Paulina i domarpanelen, men nu ska hon väck.
– Jag är för fet, suckar hon.
Showen behöver nämligen bantas och Paulinas ego är helt enkelt “för fett” för att få plats i det nya, smalare konceptet med färre folk i personalstyrkan. Därför ryker hon.
– Så nu är jag jobbsökande!

Från Skåne via Paris till New York

Då och då går tankarna till Sverige. Här bodde Paulina som barn, och flytten hit var dramatisk. Paulinas föräldrar flydde från kommuniststyrda Tjeckoslovakien 1968, men den då treåriga Paulina lämnades kvar hos mormor, tanken var att hämta henne lite senare när allt lugnat ner sig. Men det dröjde. Först sju år senare kom Paulina till Sverige, till Skåne, men då var föräldrarna redan skilda så hon flyttade till mamma och gick sen i skola i Lund. I tonåren upptäcktes Paulina av en modellagentur och kom sen, via Paris, till New York där hon nu bor och är stolt tvåbarnsmamma till sönerna Jonathan, 15, och Oliver, 11, deras pappa är rockmusikern Ric Ocasek. Filmat har hon också, mot Tom Selleck i “Hennes alibi” och haft guldkantat kontrakt med skönhetsföretaget Estée Lauder och 2007 kom boken “Modellsommar”.
– Jag lagar pytt i panna och gör köttbullar, men en sån där grön tårta köper jag på Ikea, förklarar Paulina glatt. För hur det än är, så reder hon sig. Okej, det här domaruppdraget är över, men som talesättet lyder: “stängs en dörr, öppnas en annan”.
– Det ordnar sig!

Av Marianne Rolfstadius
Foto: All Over Press

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Trots succén får hon
sparken från “America’s
Next Top Model””

 1. Linda skriver: 18 maj, 2009

  Paulina utsattes för en fruktansvärd mobbing av sina klasskamrater på högstadiet bl.a. för sitt utseende, då upptäcks hon och bli fotomodell tack vare sitt utseende!Jag älskar när människor får revansch!


 2. Britt skriver: 18 maj, 2009

  Revansch, vem älskar inte det? Kram till Linda!


 3. sofia skriver: 18 maj, 2009

  Det är väl dags för Tyra själv att gå ner några kilo?


 4. Anna skriver: 19 maj, 2009

  Paulina var verkligen smal för sin ålder..
  Och gift i snart 20 år!
  En av världens vackraste kvinnor..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar