Vem ska nu ta hand om Michael Jacksons barn?

Vem ska nu ta hand om Michael Jacksons barn?
Annons

Michael Jackson blev bara 50 år
Michael Jackson blev bara 50 år

Kungen av pop, Michael Jackson, är död. Han avled under natten till fredagen efter en hjärtattack. Frågan nu alla ställer sig är vem som ska ta hand om hans tre barn?

Michael Jackson avled bara några månader innan han skulle fyllt 51 år. Det sägs att han dog efter en hjärtattack, men nu har även uppgifter framkommit att han kan ha avlidit av en pilleröverdos.

Annons

Fast det stora samtalsämnet i USA just nu är ändå frågan om vem som kommer att ta hand om Michaels tre barn?

År 1997 föddes Michaels första barn, Prince Joseph Jackson Jr. Mamma var under alla omständigheter undersköterskan Debbie Rowe, men om Michael var den verkliga fadern är ännu mycket oklart. Året efter föddes i alla fall hans och Debbies dotter Paris Michael Katherine Jackson. Även där var spekulationerna många om det verkligen var hans sperma som befruktat Debbie, bägge barnen var ju helt vita…

Debbie Rowe med Michaels förstfödda
Debbie Rowe med Michaels förstfödda

Ryktet sa att barnen kommit till på en fertilitetsklinik, inte alls den “naturliga” vägen via Michaels egen sperma. När sedan sonen Prince Michael II, alias Blanket, föddes var i alla fall modern inte Debbie, hon var redan avkopplad från barnafödandet. Vem det var vet man ännu inte.

Michael hade då skilt sig från Debbie och gett henne en okänd summa pengar för att hålla tyst om det hela och lämna över hela vårdnaden till Jackson.

Så många spekulerar nu i att Debbie Rowe nu kommer att kräva tillbaka vårdnaden om barnen. Men Michaels mamma Katherine säger att det kommer bli hon som tar hand om dem alla. Så det så. Vem som det till slut blir som kommer uppfostra de tre barnen kommer väl att avslöjas så småningom, men räkna med en tuff strid framöver.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBLMer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

74 kommentarer till “Vem ska nu ta hand om Michael Jacksons barn?”

 1. signesigne skriver: 26 juni, 2009

  Det måste väl bli barnens respektive mammor som tar hand om barnen.Även om Michael Jackson har haft vårnaden så går den över automatiskt till mammorna nu när pappan är död.(om USA har samma regler som vi). Stackars dessa tre små barn det kan inte varit lätt för dem att ha bott med Michael med tanke på alla hans tokiga ideer.Hoppas de får ett friare liv nu.


 2. Anna skriver: 26 juni, 2009

  Undrar hur rik eller fattig han egentligen är..


 3. Anna skriver: 26 juni, 2009

  Nu kan Debbie och tredje barnets mamma avslöja hur det egentligen gått till när barnen blev till..


 4. Bella Donna skriver: 26 juni, 2009

  CHOCK! Men han hade fyra miljarder kronor ( inte dollar! ) i skulder, han måste ha levt under en väldig press att fixa de kommande konserterna…
  Enligt People Magazine verkar det som om barnens respektive mammor kommer att ta hand om barnen.


 5. Anna skriver: 26 juni, 2009

  Amerikan på tv-nyheterna kommenterade att hans död jämförs med Kennedys och Luther Kings död.
  Michael Jacksons liv måste ha innehållt mer problem än lycka.
  Nu får han vila i frid..


 6. Anna skriver: 26 juni, 2009

  Debbie påstod att barnen var “provrörsbarn” och Michael sa att
  tredje barnet kom till genom surrogatmamma med hans spermier och att han “aldrig träffat henne.”


 7. Kristina från Duvemåla skriver: 26 juni, 2009

  Konstigare person än Michael Jackson får man leta efter. Jag förstår att Liza Marie Presley inte ville ha barn med honom. Jag vägra ha barn med en galning, sa hon.


 8. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 juni, 2009

  En stor del av musikvärlden sörjer nu. Slälv är ja oberörd.


 9. Gun skriver: 26 juni, 2009

  Om det är som Anna skriver bör väl Debbie ta hand om sina barn och den yngste får eventuellt bo hos farmor. Surrogatmammor har ju inga rättigheter till barnen de föder.


 10. Konkordia skriver: 26 juni, 2009

  Får hans vilsna själ äntligen ro nu?


 11. Marie-Ann skriver: 26 juni, 2009

  någonstans hoppas jag barnen själva får välja…men det är en utopi


 12. chris skriver: 26 juni, 2009

  hur kan man vara oberörd? Ja ok det säjer väl en del det också


 13. Margareta Larsson skriver: 26 juni, 2009

  Han var en olycklig människa, fast han gjorde världen lycklig med sin musik.


 14. Bella Donna skriver: 26 juni, 2009

  Jag som tillhör MTV-generationen kan inte undgå att bli berörd. Visst var han en synnerligen udda figur – men det hade ju sitt ursprung i barndomen…Ett barn som aldrig fick vara barn som liten – hur skulle han då någonsin kunna växa upp?


 15. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 juni, 2009

  Chris.
  Jag gillar mycket av hans musik, men är ändå oberörd. Att höja ett knarkande freak till skyarna är ir inte min grej. Han var ju totalt väck i skallen. Och efter att man fått höra om övergrepp på små barn skaffade han sig egna barn med hjälp av surrogatmamma och någon som fick någgra miljoner för att föda honom ett par små offer. Nej tack.


 16. chris skriver: 26 juni, 2009

  jag har så svårt med människor som dömer andra utifrån normer- för att vara så väck som du påstår så gjorde han som sagt människor lyckliga och musik kunde han leverera- vad som var sant o falskt ja det vet tydligen du Demba. Jag blir så less- var finns humanismen är den stendöd? Och vem säjer att man älskar barn mer som man fött själv.


 17. Anna skriver: 26 juni, 2009

  Jag tror inte att Michael Jackson hade bacillskräck som andra påstod..


 18. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 26 juni, 2009

  Det är väl klart att man blir berörd av hans död. Han var underlig och konstig men musik kunde han göra ialla fall. Kanske var han t o m en pedofil, men man vet ju inte säkert. Hemskt i så fall om han var det.
  Ingen vet. Han var en stor stjärna som nu har slocknat.


 19. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 26 juni, 2009

  Chris.
  Det jag skrev om handlar om pedofili. Fattade du inte det? Där finns inga ursäkter.


 20. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 26 juni, 2009

  Michael var otroligt duktig när det gäller dans och musik det är ingen som har varit bättre än han, MEN om det nu är sant att han utnyttjade barn sexuellt så är det så otroligt dåligt så det ska vi inte bara skriva om, sådant borde man straffa med att klippa av snoppen. Ingen kan dock ta ifrån honom hans kunnighet i dans o musik.


 21. Irena. skriver: 26 juni, 2009

  Men man kan ju inte tro på allt skit som media spekulerar i…


 22. mirjana skriver: 26 juni, 2009

  Alla genier är excentriker. Michael med. Det kanske är en del av att ha en så stor talang som Michael hade. Att verkligen ha en så magisk närvaro och kunna beröra så många människor samtidigt. Det kunde han. Michael, vila i frid…


 23. LukasMJ skriver: 26 juni, 2009

  Nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vår king of pop är dÖ
  Hela Världen bara vara Gråter
  MJ is för music
  Billie jean
  Thriller
  Tack För Helt fantastisk Musik !!!
  Mj Vila i frid Nu
  Anhöriga få ta hand barnen


 24. Kristina skriver: 26 juni, 2009

  Säga vad man vill om Michel Jackson, men nu får han ändå vila i frid.


 25. lena nilsson skriver: 26 juni, 2009

  och tidningarna har inget mer att spekulera i när det gäller MJ.Må han vila i frid och låt hans musik leva vidare.En person som aldrig fått vara barn kan inte bli annat ,än låt mej säga speciell.


 26. Smart men anonym skriver: 27 juni, 2009

  Men HERREGUD, THE KING OF POP har DÖTT! Då ska man ju fan inte ta upp hans dåliga sidor, man ska ju sörja, men ändå vara glad för att han inte lider något mer! Någon som håller med, och om ni inte gör det så är ni helt HJÄRTLÖSA!

  Michael Joesef Jackson, REST IN PEACE!

  R.I.P
  R.I.P
  R.I.P
  R.I.P

  <3
  R.I.P
  R.I.P


 27. Nordkvinne skriver: 27 juni, 2009

  Demba. Jeg er tusen prosent (så mange prosent finnes vel ikke, men) enig med deg når det gjelder hans forhold til egne barn (og andre barn). Jeg håper at disse barna får en mer normal tilværelse heretter. Forstår ikke hvordan myndighetene kunne tillate at han fikk omsorgen for dem. Tenk at han hadde et slikt talent, men fikk et så tragisk liv. Bare disse perverse operasjonene for å bli hvit, han som var en slik vakker svart gutt. For en del år siden var det oppslag i pressen om at han ble mishandlet av sin far i oppveksten. Alt er bare tragisk, synes jeg.


 28. Julia skriver: 27 juni, 2009

  jag förstår mig inte på människorna som e oberörda !
  de är bara en som vet hur de igentligen gick till varför han gjorde operationerna osv och de e michael såklart.
  jag tror han blev lite galen efter operationerna , de började säkert me att han hittade nåt fel tex min näsa e så ful jag måste fixa de o sen när han har gjort de så hittar han nåt annat och när han e perfekt så hittar han nåt nytt… mannen som uppfann så här bra musik är nu död och om man är så inskränkt i de negativa så tycker jag att man inte ska kommentera de alls ! jag är inte ett stort fan av michael men jag tycker fortfarande att det här är hemskt. o jag tycker han var en ganska bra pappa han var ju inte alls sådär hemsk som ni påstår! har inte barnen några gudföreldrar ? annars så vet jag inte men jag hoppas baranen får bestämma annars skulle de va fel !

  bra att su får va fri nu michael<33

  R.I.P michael jackson

  vila i frid !


 29. MYKing skriver: 27 juni, 2009

  Fy på er bönder som kommer med löjliga kommentarer.SOm om ni inte gjort tillräcklgit med skada mot han. Mannen fick ett rykte pga han gillade barn, å hjälpte de. å nu när han e tom död..kan ni inte sluta komma med fjantiga kommentarer. Visa lite respekt, era odjur.. RIP Will love you forever Michael.. may your spirit now be free at least..=,(


 30. Linda skriver: 27 juni, 2009

  säg vad vad man vill om michael jackson,han fick månnga att glädja sig att dansa…Öppna ögonen för barnen i krig och fattigdom i sina musik videos.Jag har alltid hållit han varmt om hjärtat och blundat för all skriveri om trams.. för vem har inte stått på scen trots alla anklagelse och fått en stor puplik och fans jo han! jag säger bara nu michael får du leva i frid,dina spår kommer bli en ny historisk berättelse,som vi alla kommer minnas…tack för all bra musik du gav
  vi älskar dig /Linda


 31. Anna skriver: 27 juni, 2009

  Första obduktionen av Michael var klar, man hittade inget konstigt.


 32. chris skriver: 27 juni, 2009

  jag tycker du ska dempa dig demba
  Blev han dömd? Men enligt dig ja men vad vet du? Jag vet inte heller men han var också barn en gång kanske en konstig barndom vad vet jag men troligen var det så men enligt dig var han väck det stör mig för sådana som du är farliga med sina påtryckningar.
  Tack o lov anser dom flesta att han var ett geni har du tänkt på det: Mina tankar lämnar jag härefter till hans familj som vill ha en privat zon- vilket vi alla bör respektera. Alla som såg dokumentären- det var verkligen bra eller hur?


 33. chris skriver: 27 juni, 2009

  och till dig i duvemåla lisa-marie gifte sig med honom så vem är galen då? det är inte kul läsa hur kort man kan tänka. Tror du verkligen hon sa så? Men du har antagligen frågat. Jag frågar om somliga har fått stillestånd i huvudet: Det kan ju tydligen drabba vem som helst. Tur man inte är känd


 34. Martin skriver: 27 juni, 2009

  En stor artist och en mycket vilsen sjal har gatt ur tiden, hoppas att han finner ro pa andra sidan……..samma dag dog Farrah Fawcett-Majors(mest kand som “Charlies Angel”) men SvDam skriver inget om henne..??


 35. Elin skriver: 27 juni, 2009

  Huruvida Michael Jackson är pedofil vet egentligen ingen förutom han själv och hans eventuella offer.

  Faktum kvarstår dock att han är en av världens största superstjärnor. Rekorden i mest sålda album, publikrekord osv. – alla är hans. Han var åttiotalets kung, tillsammans med drottning Madonna, och hans musik är fortfarande lika fantastisk. Michael Jackson truely is the king of pop.


 36. emmma skriver: 27 juni, 2009

  hej vilket datum dog han vem ska ta handom hans tre barn och hur gammla e dom


 37. chris skriver: 27 juni, 2009

  läs tidninen eller titta på tv emma


 38. Bella Donna skriver: 27 juni, 2009

  Jag ifrågasätter faktiskt om Michael Jackson verkligen var pedofil! Han fick aldrig vara barn när han var just barn, och vad som har framgått av all medieinformation man har kunnat ta del av sedan igår har jag förstått att han “blev yngre och yngre med åren”. Han flydde undan verkligheten att han var vuxen i sitt Neverland, där han umgicks med just – barn! Anklagelserna mot honom var ju ett bra sätt för barnens föräldrar att bli ekonomiskt oberoende…Detta kanske även till viss del förklara hans besatthet av plastikoperationer, han ville aldrig “bli stor”…
  Han skulle ha behövt en dos av Pippi Långstrumps krumelurpiller…
  ( “Kära lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur!” )


 39. lena nilsson skriver: 27 juni, 2009

  Tack snälla Bella Donna,äntligen en människa som kan förstå vad som kanske och ganska troligen var orsaken till att Michael J.aldrig ville vara stor och vuxen.Samt människor med rymliga samveten som ville sko sej.Pengar,pengar, pengar.


 40. josefin skriver: 27 juni, 2009

  SERIÖST, KAN ALLA BARA HÅLLA KÄFTEN? VADÅ FRIARE LIV? dom älskade michael! han var deras pappa! medierna har hjärntvättat er alla.

  R.I.P – the king of pop.
  your music will be forever.


 41. signesigne skriver: 27 juni, 2009

  M.J var jättesöt när han va liten och hade för åldern en helt underbar röst. Även sen han blev stor sjöng och dansade han jättebra.Så musiken är det inget fel på. Men som person tycker jag att han blev en typ.Han var misstänkt för våldtäckt på barn, hans barn fick inte leva ett normalt liv utan skulle ha skynken eller masker på sig.Det yngsta barnet höll han över balkonräcket. Hans sjuka fixering över sitt utseende och alla operationer i ansiktet som till slut resulterade i hudcancer.Hans narkotika och tablettmissbruk som förmodligen tog hans liv till slut. Det finns mycket konstikheter om denna man.Hoppas barnen får det bättre nu men de får bara ta över en massa skulder så ett liv i lyx slipper de. Jag vill bara till slut säga att jag respekterar alla som älskade M.J och som sörjer honom av hela sitt hjärta.


 42. Anita Gardell skriver: 27 juni, 2009

  Mycket har sagts om Michael Jackson….jag har hört från en clairvoyant person att Michael föddes som hermafrodit och “gjordes” till pojke.Det är en intressant teori. Om den är sann är inte lika intressant ,men det ger ett totalt förändrat perspektiv och en helt annan bild till hela tragiken kring honom inklusive pedofilin. Hans transsexuella utseende…kan ju okså tyda på könsrollskonflikt. En A-sexuell person begår inte sexbrott heller….Jag tyckte om Micheael , en vacker SJÄL. Som nu äntligen blivit FRI. Och en underbar artist. Det var han.


 43. Sarawhenyouknow.blogg.se skriver: 27 juni, 2009

  Han var och kommer alltid vara den bästa!

  Han blev friad på alla punkter när de gäller övergrepp på barn.
  Jag tkr man ska sluta anklaga honom för saker man inte vet något om speciellt i en tid som denna.

  MJ min stora idol är ur tiden , han kommer alltid vara saknad. <3
  Tror inte jag riktigt förstått att han faktiskt är borta….


 44. Anna skriver: 27 juni, 2009

  Michael bad om ursäkt att han höll yngsta barnet utanför balkongräcket.
  Men ändå…
  Barnen hade ansiktsmasker då han var rädd att de skulle kidnappas, men ändå..
  Det vore intressant att intervjua barnen när de blir äldre..

  Alla barnen heter Michael, även dottern.
  I Sverige skulle det inte accepteras.


 45. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 27 juni, 2009

  Det är inte friskt att gömma sig bakom ansiktsmasker och även gömma barnen på samma sätt. Att sova i syrgastält för att man tror att man kan bli trehundra år gammal om man gör det. Att förvandla hela sitt gigantiska hem till en superlyxig lekpark. Att plastikoperera sig till ett monster vars näsa till slut håller på att ruttna bort för att blodcirkulationen inte längre fungerar. Att bleka sin hudfärg för att men vill vara vit. Att behöva proppa i sig minst 8 sorters piller flera gånger om dagen i flera årtionden bara för att men ska kunna fungera hela dagen. Osv osv osv….
  Han var suverän på musik, dock inte min smak av musik.
  Men han MÅSTE ha varit allvarligt psykiskt störd. Och nu vet jag att flera fans kommer att skrika högt.
  Men om ni påstår att ni tycker att allt detta är normalt beteende av en vuxen person så lurar ni er själva bara för att ni är förblindade av hans musik och hans stjärnglans.
  Föreställ er att er egen pappa hade gjort allt det här.
  Nej….Sjukt är det i allra högsta grad.


 46. Lucia skriver: 27 juni, 2009

  Att skilja barnen åt vore som fel. Jag tror nämligen de känner en trygghet med varandra. Därför hoppas jag att de kan lösa detta så att det hjälper barnen. Och inte skälper dem. De vore hemskt om de inte får träffa sina syskon. De är fortfarande en familj tillsammans, men utan Michael.

  Sen alla anklagelser hit och dit. De som vill tro på allt vad media får för sig kan ju göra det. Själv väljer jag att se Michael som den person han var. En kärleksfull far, en stor musiker och framfört allt bakom all kändiskap var han en vanlig människa med känslor. Många glömmer ofta det att kändisar har känslor.


 47. katarina skriver: 27 juni, 2009

  Mycket skitsnack, som vi inte vet om det ligger något i! Han är och förblir den största! Love you Michael! Vila i frid.


 48. chris skriver: 28 juni, 2009

  tur du är frisk demba för vi andra är ju totalt ute och cyklar som kanske vågar och vill se out of the box.


 49. Sannasvenskadam.se skriver: 28 juni, 2009

  Hördu Demba och andra inskränkta nötter. Det borde vara uppenbart både för dig och andra att det är helt omöjligt för en “vanlig” okänd människa att sätta sig in i hur det är att leva ett liv där man är kändis och hårt driven redan från barnsben. Vad vet egentligen du och jag om den press och det extrema liv som de lever? För mig är det inte så obegripligt om en person som MJ som själv inte fått vara barn (och dessutom själv utsatts för övergrepp) flyr in i en barnvärld och trivs bäst med att umgås med oförstörda barn.

  Det är vuxna, med sin egna referensramar och fanatsier (som utgår från en vuxens sexualitet), som främst tolkar vad som skett och inte skett. Vem som helst kan göra vad som helst “sant” om den gett sig den på att driva en förtalskampanj och är tillräckligt illasinnad och målmedveten. Och barn har duperats förr (se häxprocesserna under medeltiden exempelvis). Har ett rykte väl startat kommer det alltid finnas folk som tvivlar och håller det levande, oavsett hur rentvådd personen i fråga blir. Historien är full av sådana fall.

  Det jag vill säga är att VI VET INTE vad som hänt och inte hänt och kan aldrig få veta med 100 % säkerhet då huvudpersonen inte finns bland oss längre (om inte det faktum att han faktiskt blivit rentvådd i domstol räcker). Personligen tycker att det jag sett och hört av MJ snarare tyder på att han var en vilsen och missförstådd person som var i grunden oerhört snäll och ville omvärlden väl.

  Hans musik med en enastående musikalitet och rytmkänsla är hur som helst FANTASTISK och ODÖDLIG. Michael Jackson var en gudabenådad sångare och dansare! Jag kommer att sakna dig oerhört, Michael, och hade velat se vilka ytterligare storverk du kunde uträttat! R.I.P.


 50. Christina Helsinki skriver: 28 juni, 2009

  Sanna, håller med dig. Ingen av oss vet, vem MJ egentligen var som privat person.

  Hans musik, gav emellertid människor så mycket glädje, så, MJ, R.I.P.

  SvD säger att han dog i en pilleröverdos. Det här ger ett sken av att han var trött på livet. Faktum är att det var hans personliga läkare som gav honom dagligen, en cocktail av smärtstillande, morfindeirvat, etc.

  Läkaren gav hans sista injektion injektion, strax före han avled. Polisen är intresserad. En ny obduktion är ett önskemål, från MJs familj.

  Så det om ´pilleröverdos´.


 51. Katarina skriver: 28 juni, 2009

  Att han sov i syrgastält stämmer inte.. Han var på ett sjukhus för sjuka barn för många många år sedan.. Det här syrgastältet var speciellt byggd för en viss sjuukdomn(minns ej nu) Dessa barn vågade inte ligga i denna och då la (MJ) sig där för att visa att det inte är farligt.. Han älskade ju barn och därför var han och hälsade på där.. Och alla andra anklagelser som som han haft stämmer inte.. Om en förälder misstänker att sitt barn blivit utsatt för pedofili väntar man inte i flera år med att anmäla… Jag har aldrig trott på dessa rykten genom åren.. Har älskat honom i alla år och kommer sakna honom enormt … King of Pop… R.I.P


 52. Anna skriver: 28 juni, 2009

  Debbie Rowe bor visst i sliten hästgård i kalifornisk öken.
  Hon som fått många miljoner kr för att avstå barnen..


 53. joanna skriver: 28 juni, 2009

  tror inte ett dugg på att han har hoppat på barn tror att han var en omtänksam mäniska som bryde sig om andra.han e redan mycket saknad känns tomt på något sätt utom honom.


 54. Anna skriver: 28 juni, 2009

  En av Michaels bröder var muslim, kanske Michael också?


 55. signesigne skriver: 28 juni, 2009

  Jag tror inte heller det är lätt att vara kändis! Det måste vara jobbigt men jag har aldrig sett någon kändis ta på sina barn skynken och masker eller hålla sin baby över ett balkongräcke. Det är bara det som jag sett honom utsätta sina barn för som jag kommenterar.Det beteendet anser jag är helt sjukt!!! Hade det hänt i Sverige skulle barnen bli omhändertagna!!!! Sen vad det gäller hans incestanklagelse så är det bara han själv som vet vad som är sant.Visserligen friades han men en sak är säker många barn blir inte trodda.För mig är M.J en sjuk förvirrad man som inte är frisk utan va tvungen att ta tabletter för att orka leva.Detta är min åsikt och jag känner mig inte som någon inskränkt nöt för det!!!!!!


 56. signesigne skriver: 28 juni, 2009

  Anna
  Jag tror inte M.J var muslim för då hade han inte tagit droger. Är det inte så eller är det bara alkohol de inte dricker?????


 57. signesigne skriver: 28 juni, 2009

  Anna igen
  Vad är det för fel att bo på en sliten hästgård? Tänk vilken underbar miljö för barnen.


 58. Loppan skriver: 28 juni, 2009

  R.I.P Michael Jackson <3

  Till alla era med dumma kommentarer, tänk om de vore någon i er närhet någon ni håller kär som skulle gått bort, vill ni att andra ska kränka er döda släkting/vän då via internet?.. Jag tror inte Michael Jackson var skyldig ett dugg till sitt "pedofil" ryckte.. skaffa er något att göra istället för att klaga på en död person.
  Michael må du vila i frid <3


 59. Jellspellsan.blogg.se skriver: 28 juni, 2009

  RIP Michael Jackson, king of pop!

  Tycker att hans mamma borde få vårdnanden om barnen. Barnen känner knappt sin mamma och dom har ju sjävla sagt att dom vill vara med deras farmor.


 60. Anna skriver: 28 juni, 2009

  Michael skulle ha “testamenterat” att hans mamma skulle få vårdnaden
  om barnen.
  Men hon är ju gammal..
  Debbie skulle ha “sagt” att hon inte tänkte söka vårdnaden..


 61. Frejainfluenced.blogg.se skriver: 28 juni, 2009

  Debbie ska inte få vårdnaden! Hon sålde ju på ett sätt sina barn till Michael.. Vilken mamma skulle gå med på att aldirg träffa sina barn för en viss summa pengar… Och nu vill hon helt plötsligt ha dem tbx.. Plus de tredje barnet? Ska han slitas från sina syskon?

  Nej Michael’s mamma ska ha vårdanden om de tre barnen!


 62. Julia skriver: 28 juni, 2009

  Hur kul är det för barnen att komma till en mamma som bytte dom mot pengar? tycker hellre barnen ska få bo kvar hos jackson familjen. En annan grej att döma honom som pedofil tycker jag är fel. Allt handlar mest om pengar och man utnyttjar tillfället att han var som ett barn och umgicks med barn. Alla vill ha pengar och kan göra/säga det mesta för att få dom. Han blev ju aldrig heller dömd för anklagelserna.


 63. MYKing skriver: 29 juni, 2009

  Barnen bör bo hos Michaels mamma (dvs farmor). mammorna är tyvärr inte tillräckligt bra.. med tanke på de tänkte nog mest på pengarna. även när de skaffade barnen. Bäst att alla 3 syskonen får vara med varann. självklart ska mammorna FÅ träffa de. Btw Michael var som “far” till alla andra b kändisar som försökt göra lika bra musik som han, men slutat med katastrof. sorry but it feels like the music died with Michael. Jag sörjer fortfarande.. Han var en god människa, som många andra onda ville förgöra.. Tragiskt att han blev anklagad för så pass mycke..Kommer alltid gilla han, växte upp med hans musik å kommer alltid lyssna på det.. Miss you its so empty without you, evem that you wasnt near, in my heart you`ll 4ever be=,(


 64. Anna skriver: 29 juni, 2009

  Michaels album Thriller sålde bäst genom tiderna..
  Han sålde därmed bättre än Elvis och The Beatles..
  Och han var bara 24 år då..


 65. signesigne skriver: 29 juni, 2009

  Freja
  Det mest naturliga är väl att barnen bor hos sin biologiska mamma.Till det tredje barnet måste det väl också finnas en mamma som burit det och fött det.Men för barnets bästa skulle Debbie få adotera det eller ta det som fosterbarn.Att växa upp hos farmor är ingen bra lösning.Nu vet inte jag hur gammal hon är men hon kan ju också dö under barnens uppväxt och då står de där igen utan familj.Barn måste ha trygghet.Att inte träffa sina barn för en summa pengar tycker jag också är lågt men här visar även M.J hur sjuk han är som föreslår en sån grej.Barn behöver båda föräldrarna


 66. Bella Donna skriver: 29 juni, 2009

  Har just läst i en artikel på Aftonbladet.se att Debbie Rowe, de två äldsta barnens mamma inte vill ha med barnen att göra! “Jag var hans avelssto”, säger hon. “Jag lånade ut min livmoder för att göra honom glad”. Efter att de två barnen hade fötts kunde hon inte få fler barn, och fick därmed “sparken”…Hon födde barnen åt Michael Jackson mot betalning, och avsäger sig nu alla anspråk på vårdnad om barnen. Kanske lika bra att barnen slipper vara hos en “mamma” med den inställningen!
  Citaten ovan från Aftonbladet.se


 67. Helena M skriver: 29 juni, 2009

  Jag sörjer inte särskilt, jag kände honom inte, men frisk i huvudet var han nog inte, väldigt missförstådd kanske?

  Jag hörde eller läste att Michael J trodde att han var ett barn själv, det är sorgligt att han har haft en sådan svår uppväxt med sin pappa.

  Men som sagt jag är inget fan av honom, ett par låtar eller fler har väl följt med under min uppväxt.


 68. Anna skriver: 30 juni, 2009

  Undrar varför Michael åt så lite..
  Han vägde bara 50 kg när han dog..
  Och skallig!
  Han hade hudcancer som han höll på att bli frisk från.


 69. Bella Donna skriver: 30 juni, 2009

  Michael Jackson måste ha varit helt desperat när han skrev under kontraktet på 50 ( ! ) konserter i London. På grund av sin finansiella situation…Hur hade han tänkt att han skulle orka genomföra EN ENDA konsert, i det bedrövliga skick han befann sig i? Han vägde bara 50 kilo när han avled och hade enligt uppgift bara halvsmälta mediciner i magen!
  Ja, har man läst en kvällsblaska de senaste dagarna så vet man ungefär hur illa läget var…


 70. Helena M skriver: 30 juni, 2009

  Jag tycker att MJ var en stor kung av pop, hans moonwalk kommer alltid att finnas i vårt minne, Jag är somsagt inte så insatt, men han levde ett miserabelt liv.

  RIP


 71. chris skriver: 1 juli, 2009

  jag kan inte inte riktigt få ur mitt huvud att han som den stora artist han var fick ett så tragiskt slut. Titta på honom som barn, bedårande helt enkelt och han skrev på för 10 konserter men blev en mjölkko tyvärr- det är för j….. hur vi behandlar våra medmänniskor. Sen undrar jag vem är inte skallig eller tunnhårig vid 50 oasett cancer eller inte. Låt honom få vila nu det behover han säkert. Men hans musik och livsglädje på scen kommer jag alltid minnas. Den bästa musikaliska upplevelse jag fått gav du mig MIchel- tack.


 72. Bittemetrobloggen.se skriver: 4 juli, 2009

  Jag har ett inlägg här,tillägnat alla som dömer Michael Jackson.Följ länken här:
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10408809


 73. Naomisvenskdam.se skriver: 8 juli, 2009

  MJ the king off pop /stora legenden är BORTA!!!
  Jag kan inte fatta det än… Allt hände så snappt. Först hör man att MJ ska göra 50 konserer i England. Sen från ingenstans hör och ser man att MJ har förklarats död på UCLA sjukhus 25 juni kl: 14.25 2009. Jag menar hur sjukt är inte det!!!!! Jag önskar bara att jag ligger just nu i min säng och drömmer den här idiotiska mardrömen och att jag kommer vakna snart och sen när jag vaknar och slår på TV så ser man istället för alla rapporter om hans död så ser man hur han förbereder sig inför den första konseren i London.

  I MISS YOU MJ… I WANT YOU BACK<3!!!!!!
  P.S. jag vaknar nog snart från dän här MARDRÖMEN ( HOPPAS JAAAAG )!!!<3<3<3


 74. Naomisvenskdam.se skriver: 9 juli, 2009

  Hallå Demba elle va fan du en heter!!! vare dig MJ ” övergrep ” elle?? Nej ja tror inte de…. Hur dum i huvudet e du igentligen?? Okej du behöver inte älska honom men va ger dig rätten och tro att du vet precis allt i hans liv??? och precis allt han har gjort i sitt liv…. jag börja tro att det e du som är helt störd i huvudet!!!

  För det första vad vet du om han igentligen övergrepp branen i Neverland?? Okej aa dom vissa det på TV och så när han var inne i rätten, men du vet att det finns folk som kan typ stämma folk och ljuga att dom har gjort något dumt eller till och med pervesig för att FÅ PENGAR!!!!
  MJ fick ju metala 22miljoner dollar för det….

  För det andra,det är inte sjukt elle not fel med att vilja vara ett barn igen… De är många vuxna personer som vill vara barn igen…
  Och om du inte läser AFTONBLADET är det ditt problem men det står att han själv har sakt att han inte hade ett normalt barndomoch fick alldrig vara ett barn!!!!!!

  För det tredje aa okej det var dumt att han oppererade sin näsa men HALLÅ han blekte aldrig sin hud han blev vit för att han hade hud-canser och var tvungen att bli det för att må bättre. Och DU kan ju själva höra på låten ” black or white ” . Alltså den låten handlade om, ” det spelar ingen roll om man är svart o vit. Han led av Vitiligo.

  Så innan du öppnar din käft tänk först på vad du säger eller skriver!!!!!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar