Victorias bästa vän stöttar Dominika Peczynski i hatstormen

Victorias bästa vän stöttar Dominika Peczynski i hatstormen
När vår före detta finansminister Ander Borg och entreprenören Dominika Peczynski gifte sig bjöd de på årets kändisbröllop. Men mitt i kärlekslyckan möttes Dominika av en rad hatkommentarer. Nu tar kronprinsessans bästa vän bruden i försvar.
Annons

Häromveckan firade Dominika Peczynski och Anders Borg sin kärlek med ett storslaget bröllop i centrala Stockholm. Paret åkte sedan på en romantisk bröllopsresa till Tel Aviv men när de kom hem möttes Dominika av en rad hatkommentarer.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Victorias bästa vän stöttar Dominika Peczynski i hatstormen”

 1. josefin skriver: 14 november, 2018

  Enligt Expressen har DP fatt kommentarer o sin bröllopsklännings urringning. Att detta, som kan uppfattas som kritik, ar hat ar väl lite överdrivet. DP är ju inte direkt blyg att exponera sig i media.OM hon bara vill ha medhall sa blir ju dessa “utbyten” rätt urvattnade.


 2. Pirran skriver: 16 november, 2018

  Den svenska avundsjuka! Alla är avundsjuka på stackars Dominika! Och vilket många av dom som är ogifta som jämför sig med hennes. Dom vill också glänsa som hon! 🤔


 3. caterine skriver: 7 december, 2018

  Victoria har många bästa vänner tydligen. Men varför ska Victorias namn blandas in i detta. Annat vore det väl om Victoria agerade i frågan.


 4. pia skriver: 14 december, 2018

  “caterine”. Exakt min tanke! Det är inte juste att tidningarna tar varje chans att dra in Victoria i sammanhang där hon inte figurerar.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar nästa artikel…