Victorias och Daniels glädje! Vännen Carolina Klüft väntar barn igen

carolina klüft väntar barn igen
Nu får Estelle och Oscar ytterligare en lekkompis. Den före detta friidrottsstjärnan Carolina Klüft, som ju är vän med Victoria och Daniel, väntar barn igen.
Annons

Tillökning i kronprinsessparets vänskapskrets! Nu avslöjar vännen och idrottsstjärnan Carolina Klüft att hon och maken Patrik väntar barn igen.

– Det stämmer. Vi väntar tillökning i höst, bekräftade Carolina för SVT när hon intervjuades som expert för kanalens friidrottssändningar.

En framtida kompis till Estelle och Oscar

Sedan Carolina Klüft lade friidrottskarriären på hyllan har hon synts i många olika sammanhang. Hon har vid flera tillfällen kommenterat stora sporthändelsen och nu i vår har vi kunnat se henne i den senaste säsongen av Mästarnas mästare. Till vardags har Carolina dock ett jobb med kunglig koppling. Hon är nämligen verksamhetschef för Generation Pep, som ju är Victorias och Daniels organisation. Generation Pep har som syfte att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Och kronprinsessparet och Carolina Klüft träffas ofta för att tala om organisationens arbete.

Annons

Förra året valde familjen Klüft att lämna Stockholm och flytta till Järvsö i Hälsingland. Carolina och Patrik har sedan tidigare barnen Laleh, 4, och Amie, 1,5, tillsammans.

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Victorias och Daniels glädje! Vännen Carolina Klüft väntar barn igen”

 1. konsttanten skriver: 1 juni, 2019

  Trevligt för Karolinas familj med en medlem till. Någon lekkamrat till Estelle och Oscar blir det väl inte; barn leker helst med någorlunda jämnåriga.


  1. Milla skriver: 5 juni, 2019

   Kronprinsessbarnen är födda 2012 och 2016. Carolinas är födda 2014 och 2017. Så de kan nog leka en stund om de skulle ses nån gång, avståndet mellan Järvsö och Solna är ju inte direkt nästgårds.


 2. ancibergfeldt skriver: 2 juni, 2019

  Delad glädje är dubbel glädje! 😅


 3. Eva M skriver: 3 juni, 2019

  Dom är jämnåriga.


  1. ananas skriver: 4 juni, 2019

   Victoria är född 1977 och Carolina 1983.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar