Kändiseliten i sorg – Hans blev bara 54 år

hans ingemansson död
Tv– och filmsverige har i dag förlorat en starkt lysande stjärna. Hans Ingemansson har gått bort. Nu utrycker Felix Herngren sin saknad efter vännen och kollegan som endast blev 54 år.
Annons

Den omtyckta regissören och manusförfattaren Hans Ingemansson har gått bort och hela kändis-Sverige är i sorg. Han blev bara 54 år. Hans har bland annat varit med och skrivit tv-succér som Solsidan och Bonusfamiljen och så här skriver kollegan och vännen Felix Herngren om den stora förlusten:

Felix Herngren sörjer vännen och kollegan Hans Ingemansson

“Min käre, finaste Hasse. Så mycket hade aldrig blivit roligt om inte du varit med. ”Don’t go away” som du sjöng i det första jag nånsin regisserade, och nu är det det enda som ekar i min skalle.” 

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

❤️ min käre, finaste Hasse. ❤️ Så mycket hade aldrig blivit roligt om inte du varit med. ❤️ ”Don’t go away” som du sjöng i det första jag nånsin regisserade, och nu är det det enda som ekar i min skalle. ❤️

Ett inlägg delat av Felix Herngren (@flxherngren) 17 Sep 2019 kl. 3:09 PDT

Annons

Hans och Felix Herngren skrev dessutom Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, som lockade en miljonpublik till landets biografer. Hans blev rockstjärna på nittiotalet då han spelade piano i det numera kultförklarade bandet The Creeps, där bland andra Felix Herngren medverkade.

Foto: TT, Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Kändiseliten i sorg – Hans blev bara 54 år”

  1. Henry skriver: 18 september, 2019

    Felix Herngren har aldrig varit med i The Creeps .


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar