Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

SVT-profilens sexfråga till Anders Tegnell – som tittarna inte fick se

08 maj, 2020, 13:00 
Anders Tegnell fick en oväntad fråga från Carolina Neurath.
Anders Tegnell gästade Morgonstudion i SVT.Då fick han en oväntad sexfråga från Carolina Neurath – som tittarna inte fick se.
Annons
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärldenBrand logo
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärlden

SVT-reporterns sexfråga till Anders Tegnell

Anders Tegnell fick en oväntad fråga från Carolina Neurath.
Anders Tegnell fick en oväntad fråga från Carolina Neurath.

Frågan ställdes inte i själva sändningen, utan sparades till programledaren Carolina Neuraths Instagram-konto. Carolina och hennes kollega vänder sig i det inspelade klippet till Anders med en fundering: hur ska man sköta sina sexuella kontakter i corona-tider?

Pelle: – I Danmark säger man att det är okej att ha sex, även om man är singel.

Carolina: – Hur ska man tänka?

Anders visar dock inga tecken på att ha blivit ställd av frågan. Han levererar ett sansat och eftertänksamt svar, som vanligt.

– I Frankrike har man ett koncept, att man har en bubbla. Människorna man brukar umgås med. Den gruppen kan man fortsätta umgås med. Problemet är om man börjar ha en massa olika kontakter utanför den, svarar han.

Annons

Carolina: – Inte så många olika sexuella relationer?

Anders: – Har man en så… jag tar ingen moralisk hänsyn, om man är gift eller inte gift, om den är fast eller inte fast. Men i grunden handlar det om att begränsa antalet kontakter.

Är gift med kronprinsessparets nära vän

Carolina Neurath är ett välbekant ansikte för Svensk Damtidnings läsare. Utöver sin framgångsrika tv-karriär är hon dessutom gift med Niclas Engsäll, som är en god vän till kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Carolina och Niclas har två barn tillsammans.

Annons