Om oss

Välkommen till svenskdam.se – platsen för dig som vill ha stenkoll på kungliga nyheter och den svenska nöjesvärlden.

svenskdam.se får du blixtsnabb rapportering om världens alla kungahus, intervjuer med folkkära kändisar, heta nykomlingar och Stockholms mystiska societet. Hos oss får du också lära känna helt nya sidor av vår svenska kungafamilj genom Johan T Lindwalls och Herman Lindqvists krönikor och kungliga expertis.

Är du nyfiken på vad prinsessan Madeleines senaste klänning kostade eller hur spänningarna mellan Meghan Markle, prins Harry och drottning Elizabeth har utvecklat sig? Vill du kanske kika på unika bilder från kungaparets hem på Drottningholm eller veta mer om prinsessan Sofia liv innan hon gifte sig med en prins? Då har du kommit rätt!

I över ett decennium har svenskdam.se levererat kungliga nyheter och de senaste åren har vi även blivit en nyhetskälla att räkna med när det kommer till Sveriges mest fascinerade kändisar och de nöjesprofiler som varje vecka syns i tv.

Vi arbetar dygnet runt med att uppdatera våra användare med spännande, initierat och angeläget material från kungligt och kändisvärlden. Du hittar oss även på Facebook, Instagram, genom nyhetsbrev och i vår mobilapp Svenskdam.

Vi blandar de allra senaste nyheterna med berättelser från förr, som fortfarande berör. Vi går på djupet med allt som kallas ytligt och erbjuder den där välbehövliga verklighetsflykten med en unik inblick i kungligheternas och kändisarnas glittrande värld. Det har vi gjort varje vecka i 133 år.