Onlinekurser

Livet är fullt av fester och middagsbjudningar! Och hur trevligt det än är med kalas så kan en känsla av panik lätt infinna sig när beslutet väl är taget. Vare sig du redan är en erfaren värdinna eller en glad amatör - Vi hjälper dig!

Med Svensk Damtidnings festguide får du läget under kontroll. Steg för steg guidar vi dig genom hela processen och ger dig de verktyg du behöver för att skapa en bjudning av kungliga mått.

Efter att du har tagit dig igenom vår Festguide, som är fullmatad med härliga recept och inspiration, vet du hur du gör den vackraste dukningen, lagar den godaste maten och skapar den bästa stämningen.

I våra helt unika filmer får följa du följa med hem till några av landets mest inspirerande kändisar; Maria Montazami, Birgitta Härenstam, Monika Ahlberg och Denise Rudberg, och se på när de förbereder sina bjudningar! Sen är det bara för dig att göra precis likadant, eller välja godbitarna förstås.

Maria Montazami fixar trerätters finmiddag. Lär dig göra hennes goda förrätt som är “to die for”.

Denise Rudbergs lyxiga Afternoon tea med champagne.

Birgitta Härenstam blandar cocktails och gör sitt älsklingstilltugg.

Monika Ahlberg lagar vårig trerättersmeny. Kopiera hela menyn nästa gång du har bjudning!

Så här funkar vår festguide och allt detta får du för 199:-

Planering

I kursen får du en detaljerad steg-för steg-planering, med alla saker som behöver göras och sådant du behöver fundera på hur du ska lösa. Det är bara att följa planeringen så kommer allt att gå galant! Du kan också göra dina egna anteckningar i guiden och det är bara du som kan läsa det du skriver.

Inspiration

Vi har åkt hem till kända, inspirerande profiler och bett dem visa hur de gör när de förbereder en fest. Vi har provsmakat, tittat i skåpen och sippat på drinken. De bjuder i kursen på sina bästa tips och de där favoriterna som alltid fungerar.

Recept

I kursen ingår de bästa recepten från vår uppskattade reportageserie “Vimmeldamernas bästa recept”, praktiskt och smidigt samlat på ett ställe. Våra damer bjuder gott, lyxigt och med känsla för stil - precis som vi vill ha det! Du får också lära dig att laga exakt samma dessert som kronprinsessan Victoria och prins Daniel bjöd på under sitt bröllop, av deras egen konditor. Tänk att få bjuda på den vid nästa middag!

Låter detta som något för dig?

Passa på att beställa nu, de första 50 som köper kursen får 50 kronor rabatt! Uppge koden svenskdam och glöm inte klicka på enter!