Drottning Silvias galaklänning – en favorit i repris

Drottning Silvias galaklänning - en favorit i repris
Den klär henne verkligen!
Annons

Kungaparet befinner sig i Tyskland och som vanligt, när de besöker drottningens hemland, hamnar Silvia i fokus. Under tisdagskvällen besökte paret operafestivalen Bayreuther Festspiel i staden Bayreuth och då bar drottningen en blå galaklänning av den svenska designern Camilla Thulin. En klänning som hon även bar under Haralds och Sonjas gemensamma 80-årsfest i våras. Minns ni?

Annons
Drottningen under galakvällen i Bayreuth.

 

Vid Haralds och Sonjas firande i Oslo.

 

Foto: IBL, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Drottning Silvias galaklänning – en favorit i repris”

 1. Eva H. skriver: 26 juli, 2017

  Vår stiliga drottning klär i alla färger men ffa klara som i den här underbara aftonklänningen !


  1. Catherine skriver: 27 juli, 2017

   Ingen klär i alla färger; man är alltid en av fyra årstider (varma – kalla, dämpade – klara). Drottningen klär enligt mig bäst i kalla, klara färger så klänningen ovan är perfekt på henne.

   Hon strålar verkligen och är en fantastiskt god representant för Sverige. Jag önskar dock att kungen någon gång kunde se annat än sur och uttråkad ut…


 2. caterine skriver: 26 juli, 2017

  Klädsam men hon borde ha skippat halsbandet, klänningen i sig är nog prålig.


 3. Marita Sandberg skriver: 26 juli, 2017

  Ja jättefin! Och vad drottning Silvia ser fräsch ut! Hon är så vacker!


 4. konsttanten skriver: 27 juli, 2017

  caterine:
  Kolla en gång till på övre delen, om inte halsbandet, som även har en blå(?) pärla utspridda mellan de vita, och…det smälter ihop med örhängena. Ok, vi kan tycka olika.

  Återigen: Vilket stiligt kungapar Sverige har, och såå ambitiösa. Jag hoppas att de är lyckliga tillsammans, och är mer än nöjda över sin stora familj.
  Önskar av hela mitt hjärta att Christina får många år kvar med välmående.


 5. Mona skriver: 27 juli, 2017

  Tror inte att kungen alltid är sur.Denna tidning väljer bilder och det är sur bilderna som blir valda.Kungen kanske besväras av fotografer de är det många som är.
  Chris O Neil vekar inte heller gilla fotografer.


 6. Desirée skriver: 27 juli, 2017

  Håller med Caterine, S borde ha skippat halsbandet som ändå inte ligger snyggt i halskanten. Och bytt pärlörhängena mot et par maffiga safir- dito. Här ser kungen inte så särskilt sur ut. Är det bara jag som råkar ut för att det hänger sig ofta här? Det är väl alla dessa enorma bilder som är orsaken. Gamla hemsidan fungerade bättre. Mindre bilder och bättre texter önskas.


 7. caterine skriver: 27 juli, 2017

  Kungen är säkert inte en sur person det har man sett många gånger när han är i sitt esse, vid fiske, bland sina polare. Men han är enormt spänd vid offentliga framträdanden, nervös, vrider ofta sina händer och fäktar med dem när han ska tala offentligt. Han borde slappna av och var mer sig själv, han är säkert oerhört charmig och gladlynt privat. Visa det, kungen! Filmer när han var kronprins och nybliven kung var han mycket ledigare i sin framtoning. Men kritiken har gjort honom spänd troligt.


  1. Sus skriver: 27 juli, 2017

   Han har varit kung i mer än 40 år.
   Vid det här laget borde han kunna sköta sina uppgifter professionellt, eller lämna över dem till en mer lämpad person.


 8. PernillaA skriver: 27 juli, 2017

  Mona,inte Oskar heller, men det hör till att man ändå får smila upp sig för journalisterna, det hör till.
  Det gäller naturligtvis inte för Oskar


 9. AnnaS skriver: 27 juli, 2017

  Det har också slagit mig många gånger att Silvia som är ingift kunglighet verkar betydligt mer avspänd och säker i sin roll än kungen som ju faktiskt föddes till uppgiften…tur i alla fall att han hade vett att välja en hustru som är som klippt och skuren för sin roll som representant för Sverige. Jag har aldrig sett Silvia se sur eller uttråkad ut, ej heller stressad eller nervös.


 10. MILIA skriver: 27 juli, 2017

  Silvia! Silvia! Silvia!


 11. Asta skriver: 27 juli, 2017

  Varför är inte detta hemligt?


 12. caterine skriver: 27 juli, 2017

  Nej Silvia har lärt sig att le, titta folk i ögonen, prata obehindrat även med dålig svenska, aldrig irriterad oh sur. Kungen har en tråkig sida att han tror att han måste vara stram och kunglig. Han har inte lärt sig än.


 13. eva skriver: 27 juli, 2017

  Detta är helt och hållet en privat semesterresa till familjen i samband med ett jippo för Childhood, som också är helt privat. Vi bekostar naturligtvis detta liksom vi gör när Sofia leker med PP.

  Hur kommer detta Sverige tillgodo? Kan någon förklara detta för mig?


  1. Vera skriver: 31 juli, 2017

   detta kommer inte Sverige tillgodo. de blåser skattebetalarna igen


 14. Eliza skriver: 7 augusti, 2017

  Silvia är stilig i sin blå klänning. Hon gör ett fantastiskt jobb för Sverige. Kungen är inte sur, men ibland blir han uttråkad som alla män. Alla ni kvinnor som skriver här, har ni aldrig varit med en uttråkad make som är frustrerad?? Privat håller vår kung roliga och begåvade tal helt utan fusklapp. Har vid några tillfällen haft nöjet att var med. Drottningen kan också vid privata tillfällen hålla fantastiska tal helt från hjärtat.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar