Maxa hyn i julhelgen – 7 skönhetsmasker vi älskar

Maxa hyn i julhelgen – 7 skönhetsmasker vi älskar
Håret, fötterna, huden och ansiktet - alla områden kan behöva lite extra kärlek i kylan. Och vad ger mer effekt än en mask. Bubblande, svalkande, peelande eller fuktgivande - här är julveckans favoriter.
Annons

För de flesta är huden allt annat är härlig och fyll av lyster så här års. Därför har vi testat och samlat våra favoriter så att du kan möta 2019 med en hy full av fukt, ett hår utan friss och fötter som får dig att springa fram!

Annons

 

Akademiklinikens Pure HydrOxy ansiktsmask
Akademiklinikens Pure HydrOxy ansiktsmask

Både bubblar och pirrar

Akademiklinikens Pure HydrOxy ansiktsmask är en spännande djupverkande fuktmask i pumpflaska. Den börjar bubbla och pirra efter någon minut och både syresätter och lugnar. Fin doft och smälter ner i huden. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Dr Brandt Magnetight Mask
Dr Brandt Magnetight Mask

Magnetisk med magisk

I Dr Brandt Magnetight Mask går man från kamouflagestil till prinsesslook. När maskens svarta järnpulver avlägsnas med magnet, en millimeter ovanför hyn, förvinner även smuts och stresslämningar med partikeltekniken. Kvar blir en megaboost av fukt och mjukhet. Jättedyr men håller spa-kvalitet – huden känns fantastisk även timmar efteråt. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

En tid för sig själv + en härlig ansiktsmask = riktig jullyx.
En tid för sig själv + en härlig ansiktsmask = riktig jullyx.
Miquira Preparty Glitter-sheetmask
Miquira Preparty Glitter-sheetmask

Perfekt inför partajet

Miquira Preparty Glitter-sheetmask är en exkusiv tre-skiktsmask som ger hyn en kick om du ska på partaj. Ger en primereffekt förutom fukt och fin lyster. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Lancôme Hydra Zen Jelly Mask
Lancôme Hydra Zen Jelly Mask

Jobbar när du sover

Lancômes Hydra Zen Jelly Mask är som en godnattsaga för hyn. Härlig, mjuk och fuktgivande. Lägg på den rosa gelén innan du ska sova. Dröm sött och vakna som en nyponros. Antistressmask med pionextrakt, honung och rosenvatten. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Löwengrips Styling & Texture Overnight Hair Mask
Löwengrips Styling & Texture Overnight Hair Mask

Kramar bort det frissiga

Löwengrips Styling & Texture Overnight Hair Mask är en riktig fining. Krama in denna innovativa leave.in-hårmask i hårlängderna i torrt, hår innan du lägger dig. Man riktigt känner fukten som sugs in i frisset. Reparerar och stärker utan att tynga ner och ska inte sköljas ur. 299 kr, Apoteket AB.

Exfolieringssockor från Footner
Exfolieringssockor från Footner

Feelingpeeling för fötterna

Då 38 procent av svenska kvinnor har torra fötter borde det finnas ett nationellt peelingbehov. Exfolieringssockor från Footner är ett alternativ. Klipp upp dra på foten och dra på en socka utanpå. Visst det prasslar lite men därinne får fötterna hjälp med förhårdnaderna under 60 minuter. 5-10 dagar senare peelar fötterna sig själv. Dyrt med effektivt, 249 kr, säljs på Apotek.

Lyx för mask-älskare

Smartmaskbehandlingen UFO från Foreo är en hightec-innovation för den riktiga mask-älskaren och ger effektiv hemmabehandling på salongsnivå på bara 90 sekunder istället för 20 minuter. UFON har både värme, kyla, pulseringar och ledljus för olika slags behandlingar. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Läs mer

Foto: Shutterstock

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar