Därför tar William efter Victoria och Madeleine

Därför tar William efter Victoria och Madeleine
De sätter alla ner foten.
Annons

Prins William befinner sig just nu mitt uppe i en rättsprocess. Men han är långt från den första kungligheten som tagit hjälp av rättsväsendet för att sätta gränser. Både prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria har varit med om liknande händelser.

Annons

Hör om detta i nya avsnittet av Kungligt med Jenny Alexandersson och Svensk Damtidning här nedan.

Foto IBL

Dela på:

7 kommentarer till “Därför tar William efter Victoria och Madeleine”

 1. LopNor skriver: 17 maj, 2017

  Williams erfarenhet av media och paparazzi går väl knappast att jämför med de svenska kungligheternas, i de här sammanhangen? Dianas död där hon kanske jagades ihjäl av fotografer är väl tack och lov unik. så väldigt mycket paparazzi bilder av våra kungligheter ser man väl knappast. Inga bilder från Vicotria och Daniels långa semester i USA (?) i vintras, inga från C-P och Sofias Sydafrika semester, bara en instagram bild av en svensk turist, inga nu från Madeleines vistelse i Florida….


  1. josefin skriver: 18 maj, 2017

   sv k-huset saknar nyhetsvarde utanför SvDam, sa det finns val ingen marknad f paparazzibilder. Inte ens de inhemska tidningarna har artiklar om k-huset pa uppdrag annat an att fira födelsedag o nationaldag.


 2. konsttanten skriver: 17 maj, 2017

  Det är inte bara Victoria och Madeleine som har startat rättsprocess, så någon härmning är det inte tal om! Danmark, Norge m fl har gjort det.

  Bra, att alla som blir ofredade i privatlivet anmäler. Media som köper privatbilder på kungligheters fritid, är mycket lågt gjort.


  1. Hansen skriver: 17 maj, 2017

   For slet ikke at tale om Monacos fyrstefamilie, som ved flere tilfælde har været i retslig clinch med franske magasiner. Bl.a. har “Point de Vue” flere gange måttet bringe dementier, som fyldte halvdelen af forsiden.


 3. Eva M skriver: 17 maj, 2017

  Tyska tidningar skrev för flera år sedan att prinsessan Madeleine var gravid och detta anmäldes. Hovet fick rätt.


 4. Nina S skriver: 17 maj, 2017

  William “tar inte efter” någon. Det behöver han, de, inte.


  1. Kristina skriver: 21 maj, 2017

   Knappast efer Victoria occh Madeleine! Tvärtom!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar