Vackra minnet av Silvia som kungen vägrar släppa

Kungen och drottningen
Kungen har en otrolig bilsamling med ett speciellt fordon som bär på ett vackert minne.
Det handlar nämligen om drottning Silvia – och det är ett minne som han vägrar släppa!
Annons

Nyligen kom nyheten att kungen köpt en ny bil: en splitterny BMW M8 Competition. Kungen, drottningen och prinsessan Birgitta fångades på bild utanför Strömsholms slott tillsammans med det nya vrålåket.

Annons

Valet av kungens bil vittnar också om att vår statschef har ett stort bilintresse. Han har många olika bilar i sina ägor, bland annat en Ford Mustang från 1965, en Jeep Grand Wagoneer från 1989 och en Ferrari 599 GTB från 2007, enligt sajten bytbil.com.

Men det finns en modell som kanske betyder allra mest för vår regent – en bil som han fick av sina vänner i 50-årspresent och som han har ett minne av Silvia som han vägrar släppa.

Annons

Se vad det handlar om i tv-inslaget nedan!

Foto: Jonas Ekströmer/TT.

Dela på:

2 kommentarer till “Vackra minnet av Silvia som kungen vägrar släppa”

 1. Anna skriver: 8 maj, 2020

  Jag tycker att drottningens hudton drar åt orange nu för tiden…samtidigt som läppstiftet drar mer och mer åt cerise/mörkrött…färgkrock m a o. Vad hände med den olivhy Silvia hade som ung…?!


  1. charlotte skriver: 11 maj, 2020

   Anna,
   Alla foundations idag drar åt det gula hållet. Man skulle väl önska att det fanns något som går åt rosa. Läppstiften vill nog alla ha i kalla färger. Ingen klär i orange läppstift.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar