ANNONS FRÅN SVENSK DAMTIDNINGS SHOP

13 smarta julklappstips till den som redan har allt

13 smarta julklappstips till den som redan har allt
Här är listan du behöver!
Annons

Annons från Svensk Damtidning shop

Alla har vi den där helt omöjliga personen i vår närhet – hon eller han som verkar ha precis allt mellan himmel och jord och som vi sliter vårt hår för att hitta en perfekt julklapp till.

Men oroa dig inte! Här listar vi 13 saker som du kan klicka hem från oss redan i dag och som vi nästan vågar lova inte finns i ens det mest välfyllda hem!

13 julklappar till den som redan har allt


Doseringstratt Jonas Of Sweden
Smidig doseringstratt på 0,5 liter med handtag och plastkork för enkel portionering. Med doseringstratten kan du få till snygga upplägg, göra jämna och fina bakverk, plättar, ischoklad, knäck med mera. Snabbt och enkelt fördelar du lika mycket varje gång. Dessutom blir det mindre spill och kladd i köket eftersom du har bättre kontroll. Perfekt hjälpmedel i köket!

Gå till shoppen

Träningsväska
Snygg, rymlig och praktisk träningsväska. Väskan har ett stort innerfack i nät som stängs med dragkedja och ett litet fack för fuktiga eller blöta kläder. Träningsväskan har justerbara band både i handtag och axelrem. Och du kan enkelt fästa din yogamatta på undersidan. Sobert ljusrosa och grå med svarta handtag. Väskan är i slitstark polyester. OBS! Yogamatta ingår ej.

Gå till shoppen

Rosa kruka Isadeco
Designen till den moderna krukan Sunset Tower är inspirerad av Leland A. Bryants ikoniska hotell i Los Angeles och är en prydnad i sig. Den är producerad i stengodslera, dess färg, storlek och form kan variera något pga lerans naturliga förändringar under bränningsprocessen. Kan användas som utomhuskruka under den frostfria perioden.

Gå till shoppen

Spegel med belysning
Praktisk bordsspegel med normal spegel på ena sidan och 10x förstoring på andra sidan. Spegeln har även 6 st ledlampor på en sida. Lamporna drivs med batteri, 3 x AA, medföljer ej. Perfekt liten modell i storlek 13x13 cm på spegelsidan och 16x13 cm på förstoringssidan.

Gå till shoppen

T-shirt Jag duger
Härlig T-shirt med viktigt budskap. Var med och sprid budskapet att vi duger som vi är – och bidra till att stärka självbilden hos unga! Speciellt för kampanjen #jagduger har MåBra tagit fram en peppande t-shirt i samarbete med kända bokstavsillustratören Lise Hellström. 50 procent av vinsten går till Tjejzonen, Sveriges största stödorganisation för tjejer. Deras drygt 200 volontärer arbetar online och offline i hela Sverige med att ge unga tjejer stöd. Varje år får de 10 000 samtal från tjejer som inte mår bra. Tjejzonen är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som kämpar för tjejers rätt att bli lyssnade på och att den psykiska ohälsan ska minska bland alla som definierar sig som tjejer mellan 10 och 25 år. OBS! T-shirten är liten i storleken.

Gå till shoppen

Bagageband med våg
Smart bagageband med flera funktioner. Nu kommer du aldrig mer behöva resa med övervikt, riskera att hela packningen ligger utspridd på bandet eller råka ta någon annans väska! Denna snygga och praktiska rosa bagagerem håller dina saker på plats, har ett tresiffrigt kodlås och kan väga bagage upp till 40 kilo. Bandet kan justeras för att passa de flesta väskor.

Gå till shoppen

Pepparkvarn Mannerström
Exklusiv pepparkvarn från Mannerström som är hela 32 cm hög i högblank finish. Den är också mycket greppvänlig. Pepparkvarnen har keramisk kvarn av hög kvalitet. Snyggt förpackad i en elegant presentask som är trevlig att ge bort.

Gå till shoppen

Durkslag och avhällare
Trångt i köket? Då har vi det perfekta durkslaget för dig. Detta durkslag tar inte bara liten plats, det passar även alla olika typer av grytor, stekpannor och skålar. Passar lika bra att hälla av pastavattnet med som att hälla bort överflödigt stekfett. Eller skölj dina vindruvor direkt i skålen och häll av. Durkslaget är gjort i silikon och är därför extra följsamt och hålls på plats med hjälp av två klämmor. Klämmorna gör att man med bara en hand kan hälla av vattnet. Ett lätthanterligt durkslag med flera funktioner som är enkelt att förvara.

Gå till shoppen

Hjärtarmband Bisou
Ett vackert armband från svenska smyckesmärket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fem hjärtan. Kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Trädgårdshandskar med grävklor
Dessa smarta och praktiska trädgårdshandskar med klor både skyddar dina händer och gör jobbet enklare och roligare. Klorna på högerhandsken gör det enkelt att gräva och kratta i jorden helt utan redskap, för att få den där nära känslan med naturen. Förutom den smarta designen med grävklorna så är de även vattentäta och släpper inte in smuts.

Gå till shoppen

Självgående visp
Spara tid i köket och låt vår självgående visp göra jobbet! En genial uppfinning som ger dig mer tid till annat medan såsen står och puttrar eller soppan sjuder. Samtidigt kan du fortsätta förberedelserna genom att exempelvis hacka lök eller förbereda desserten! Vispen sätts på genom ett enkelt knapptryck och kan regleras i tre olika hastigheter. Fungerar på alla typer av material, med passar bäst för grytor med non-stick beläggning. Passar mindre bra till gröt eller mat av tjockare konsistens. Benen tas enkelt av efter användning och kan diskas i maskin. Handtaget ska dock inte diskas, bara torkas av.

Gå till shoppen

Dofttofs, finns i två olika färger
En rumsdoft i form av en vacker och dekorativ tofs som på ett stilfullt sätt sprider en lätt och fräsch doft av White tea & Bergamot. En flaska doftolja medföljer. Droppa doftoljan i tofsens mitt vid behov. Välj mellan färgerna rosa eller blå.

Gå till shoppen

Träningsrulle
Träningsrullen, även kallad Tube roller eller Foam roller, kan användas antingen innan ett träningspass som uppvärmning eller efter ett träningspass för snabbare återhämtning. Träningsrullen ger optimal avspänning för musklerna och stimulerar ömma punkter och blodcirkulationen. Den mönstrade ytan gör att man kommer åt även de mindre muskelgrupperna och triggerpunkterna.

Gå till shoppen

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar