Annons från svensk damtidnings shop

8 saker vi alltid har med oss på resan

8 saker vi alltid har med oss på resan
Känns det som att du släpar hela badrummet med dig i resväskan varje gång du åker på semester? Nu är det slut på slitet – här listar vi åtta smarta, och lätta saker, som är det enda du behöver!
Annons

Annons från Svensk Damtidning shop

En resenecessär är ett måste – oavsett om du planerar en kort weekend eller en långresa. Och visst har vi alla varit där, man står dagen innan semestern och ska packa ner alla saker från badrummet… Så får det inte plats! Men lugn, bara lugn, med några praktiska ting kan du alltid vara redo för nästa äventyr.

Här listar vi saker som är strålande att ha med sig! Gemensamt är att de varken är skrymmande, tunga eller dyra. Investera i dessa och, vi lovar, du kommer att tacka dig själv!

5 saker att ha i reseneccesären

1. Ett snyggt extraplagg

Om oturen är framme och ditt incheckade bagage kommer på villovägar kan det här bli en riktig livräddare. Den fina blusen från Tina Tunika går att kombinera med alla outfits och tar i princip ingen plats alls! Materialet är så kallad polychiffon som är helt perfekt för resan eftersom det inte skrynklar.

2. Solglasögon

Att solglasögonen är med är en självklarhet, men ack så enkla att glömma! Gör dig själv en tjänst och investera i en riktigt bekväm modell som de från Thorberg! Dessa snygga modeller är otroligt sköna tack vare fjädrade flexigångjärn som gör att de sitter helt perfekt på alla typer av ansiktsformer!

Plattborsten kombinerar borste med plattång. Perfekt för semestern.

3. En riktigt smart hårprodukt!

Kombinationen av plattång och borste i ett revolutionerar hårvård. På bara några minuter gör den håret både platt och rakt – dessutom kan du skapa volym med den. Med värmeregulator och keramisk borste skadar denna plattborste inte håret. Den är dessutom så liten och smidig att den går ner i bagaget inför semestern.

Den perfekta förstoringsspegeln. Enkel att montera och den tar ingen plats i bagaget.

4. Förstoringsspegel

Hur många gånger har du inte stått i badrummet på hotellet och upptäckt att den inte har en förstoringsspegel? Med sugproppar på baksidan är det bara att ta ned denna förstoringsspegel från badrumsspegeln där hemma och lägga ned i bagaget. Den är liten, praktisk och förstorar tio gånger om.

Ett matchande set necessärer, en till hemmet och en mindre till resan.

5. Necessärer 2-pack

En bra necessär är förstås grundläggande – och här finns en lösning som tar det enkla resandet till nästa nivå! Detta set, med en stor necessär för hemmet, och en matchande mindre för resan, tillgodoser två behov i ett. Den vattenavstötande beläggningen håller necessären fräsch under lång tid.

6. Hårborstar med hög kvalitet

Att investera i en riktigt bra svinhårsborste är klokt; dessa borstar reder inte bara ut tovor och är skonsammare mot håret än vanliga borstar – de är även riktigt bra för din hårbotten. Den lilla modellen är perfekt att slänga med i väskan eller ta med på resan!

7. Brun utan sol

Får du inte den bränna du önskar under semestern är lösningen inte längre bort än i din necessär! Ida Wargs Brun utan sol-mousse för ansikte och kropp ger ett vackert solkysst resultat på bara tre timmar med hjälp av naturligt socker. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat.

8. Minibands

Minibands är ett otroligt lättanvänt och mångsidigt styrketräningsredskap som är så litet och behändigt att du enkelt kan smyga ner det i necessären inför resan. Minibands utmärkt redskap för att stretcha, träna musklerna och även för rehabilitering. Funkar lika bra för både över- och underkropp.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

35 kommentarer till “8 saker vi alltid har med oss på resan”

 1. AnnaS skriver: 27 juli, 2017

  Helt OT, jag vet, men har kronprinsessan ingen stylist som kan hjälpa henne med frisyren…? Denna åtsnörpta knut/hästsvans är så missklädsam…praktisk utan tvivel då inget hår hänger ner i ansiktet, men jag förstår inte varför hon inte kan hitta en mer klädsam frisyr…


  1. Anna skriver: 27 juli, 2017

   Jag tro hon själv vill ha denna knut/svans ..syn för hon är snygg i löst hår, men jag håller med dig:-)


  2. Carolin skriver: 30 juli, 2017

   Tror att hon har valt detta som “arbetsfrisyr”, lite som en uniform för att skilja på offentlig och privat. Släpper nog ut håret när hon gör saker som privatperson. Lite som Angela Merkles kavajer, hon vet säkert att de inte är de snyggaste plagget, men man måste ju inte alltid vara så snygg som möjligt? Ibland räker korrekt/praktisk/formel eller vad man nu vill signalera.


 2. ananas skriver: 27 juli, 2017

  Behövs en ganska stor väska för att tillägg till allt det andra även få plats med sjal och regnkappa.


  1. Britt skriver: 27 juli, 2017

   Håller helt med dig om att här behövs en rejäl trunk att släpa på för att få ner allt detta.
   Sen är det en sak som glömts bort här som är obligatorisk i handväskan i dagens “nya” Sverige.
   Nämligen Pepparsprayen som säljs lagligt och är helt licensfri och godkänd av Rikspolisstyrelsen/SKL.


 3. PernillaA skriver: 27 juli, 2017

  bara trams


 4. UH skriver: 27 juli, 2017

  Ska vi släpa med oss allt detta så behövs det nog en ryggsäck.


 5. caterine skriver: 27 juli, 2017

  Hon har ju en hovdam som bär med sig sådana saker hela tiden, så hon kan skippa det , regnkappor kunde man ha tänkt på när de satt i regnet i sopsäckar. Pinsamt.


  1. Marguerithe skriver: 1 augusti, 2017

   Ja det var verkligen pinsamt när hela Kungafamiljen satt med soppåsar på sig. Kungen var mycket prestigelös och skrattade åt det hela.


 6. annica, helsingfors skriver: 28 juli, 2017

  Och en liten pillerdosa med huvudvärksmedicin, betablockerare (mot hjärtklappning) och ett lugnande piller som verkar på femton minuter är också bra att ha. Och finns i de flesta handväskor och kavajfickor hos såväl hög som låg.


 7. josefin skriver: 28 juli, 2017

  Tur att Sv Dam saljer alla dessa nodvandiga attiraljer, inkl trunken man packar i.


 8. Kristin skriver: 28 juli, 2017

  Plaster (vet ikke hva det kalles på svensk), tannpirkere, håndkrem og håndsprit er også nyttig å ha i vesken.


 9. konsttanten skriver: 28 juli, 2017

  Victoria passar utmärkt i sin frisyr med knut.
  Hästsvansen får bli på fritiden, nu efter 40. Hon ser fräsch och städat ut i sin frisyr, och det bör hon göra som den fina och seriösa kronprinsessa, som hon är.


  1. Birgitta Magnusson skriver: 29 augusti, 2017

   Jag tycker att kronprinsessan är superfin i sin åtstramade frisyr. Inte roligt att ha håret utsläppt och det kanske blåser och blir rufsigt. Tycker att kron-prinsessan ska fortsätta med denna snygga frisyr – privat kan hon väl ha det utsläppt.


 10. realist skriver: 28 juli, 2017

  silvertejp är väl det viktigaste att ha med i väskan?


 11. Lennart skriver: 28 juli, 2017

  Kondomer! Alltid bra att ha med sig. Även för en kronprinsessa…


  1. ATL skriver: 28 augusti, 2017

   Gross comment. Utterly unnecessary.


 12. ellisabbelli skriver: 30 juli, 2017

  Oh, Jesus, it must typical for woman magazins all over the world to tell the ladies what we must have in our bag, what kind of health food we ALL eat know, trend make/clothes we have to wear an so on.I read things like that in geerman magazin. It´s kind of stupid I think. Adult woman can decide for themselves what they need do to.


 13. PernillaA skriver: 2 augusti, 2017

  Lennart lol, men rätt har du


 14. Emma skriver: 11 augusti, 2017

  Trodde att 1ex av SvDam i handväskan skulle vara nr 1 för er på eran topp 5

  Regnjackan har man väl PÅ sig ???? Och inte nedknölad i en handväska


 15. H/B skriver: 22 augusti, 2017

  Av Victorias min att döma, och till Marys oförställda glädje, är det tydligen något som saknas i handväskan. Vad kan det vara?


 16. Ingrid skriver: 28 augusti, 2017

  Är det här det enda tagna naturliga foto på Victoria?


 17. KMS skriver: 28 augusti, 2017

  Jag bara skrattar. Inte den bästa foton i sammanhanget. Vicktorias handväska är ju mycket liten.


 18. Helene skriver: 30 augusti, 2017

  Detta är en jättekul bild. 🙂 Ser ut som Victoria säger: Neejdu, låt bli att tjuvkika i min väska, eller har du snott mitt läppglans? 🙂


 19. ludde skriver: 31 augusti, 2017

  Don’t mess with me.


 20. HMA skriver: 6 september, 2017

  Skippa det här inslaget nu.
  Trött på att det ska dyka upp på plats 2 eller 3 på nyhetsidan hela tiden..


  1. ananas skriver: 6 september, 2017

   Instämmer.


 21. Marie skriver: 6 september, 2017

  Mer väsentligt än t ex regnkappa för en kvinna: mensskydd (bra inte bara för egen del- andra kan behöva- har själv hjälpt folk i nöd:). Oavsett kön, bra ha med sig: näsdukar bra också om man skulle hamna på offentlig toalett utan papper…),tandtråd, tandborste + tandkräm…får bli stora handväskor alternativt fickor:)


 22. Pamela P skriver: 7 september, 2017

  Också jag är trött på detta inslag som ständigt dyker upp! Det gör så att nya mer aktuella artiklar som är mera intressanta snabbare hamnar längre ned vilket stör mig! Vad man har i handväskan är var och ens ensak oavsett om man är hög eller låg!


  1. ATL skriver: 8 september, 2017

   So, the simple solutions is to not respond/write a comment. Solves your problem.


  2. Anita skriver: 11 september, 2017

   Det er stadigvæk agurketid og kanske også semestertid for flere journalister…… SD er ikke det eneste sted, der dukker ligegyldige og uaktuelle historier op!
   Men jeg undrer om Victorias hovdame, som ser ud til at være en militær person, også fungerer som livvagt ?


 23. vera skriver: 8 september, 2017

  Was von Gesicht Prinzessin?


 24. Mia skriver: 10 september, 2017

  Nycklarna i handväskan, aldrig. Nycklarna ska man ha i en ficka, blir man väskryckt kommer man i alla fall in i sin lgh alternativt sitt hus.


 25. Beth skriver: 12 september, 2017

  Dags nu att lyfta bort den här artikeln från sin framträdande plats? Tillför inget längre, irriterar snarare. Tack på förhand!


  1. ananas skriver: 12 september, 2017

   Instämmer.

   Samma gäller Festguiden, Prenumerera idag och Specialerbjudande.
   Förstår att annonser finns, men inte att dom syns flera gånger per sida och “i evighet”.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar