Inspirerat av England: 5 inredningsfavoriter för den äkta känslan

Inspirerat av England: 5 inredningsfavoriter för den äkta känslan
Klassiskt, elegant och alldeles underbart vackert! Här är detaljerna som hjälper dig att skapa klassiska känslan hemma hos dig – utan att bli ruinerad!
Annons

Annons från Svensk Damtidning shop

Den engelska stilen genomsyras av tradition, harmoni och härlig gammeldags charm. Tack vare sin strikta elegans går den klassiska engelska inredningen aldrig ur tiden – du kan med gott samvete unna dig inredningsdetaljer som du får glädje av under många år framöver.

Detaljerna gör hela skillnaden

När det handlar om att få till en lyckad och smakfull inredning är det de små detaljerna som gör hela skillnaden. Våga blanda gammeldags detaljer med det nya och moderna i ditt hem för att skapa den där härliga atmosfären!

Här har vi samlat fem inredningsfavoriter som andas klassisk elegans med engelsk känsla! Bäst av allt; du kan beställa dem direkt från Svensk Damtidning till ett riktigt bra pris!

5 inredningsfavoriter i Svensk Damtidnings shop

Lyxig gömma från York Oscar & Clothilde

Den eleganta burken York är tillverkad i keramik och har en antik finish. Burken pryds av ett vackert målat blomstermönster som är ett klassiskt signum för den engelska inredningsstilen. Burken har även en vacker detalj i mässing på lockets topp.
Höjd inkl. lock: ca 18 cm
Diameter: 15 cm

Elegant teservis från Oscar&Clothilde

Vad vore väl engelsmännen utan en riktigt vacker servis att servera te i? Servisen Velia har gedigna detaljer i guld och ett diskret räfflat mönster i porslinets yta. Denna servis lämpar sig perfekt för eleganta festdukningar då den blir ett iögonfallande vackert inslag på bordet. Tillverkad i benporslin.


Doftamulett Champagne

Denna doftamulett är tänkt som ett litet smycke att låta ligga framme som ger en hint av en underbar champagnedoft där du vill. Till amuletten medföljer även en koncentrerad och högkvalitativ doftolja som man sedan häller på stenen så att den blir helt blötlagd i oljan.

Kronformad mässingskruka

Kronan på verket! Denna underbart söta skapelse fungerar lika bra som ljuslykta och som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst! Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gripsholm kuddfodral med fjäder

Det vackra kuddfodralet från Gripsholm är tillverkat i sammet med vackra fjädrar i guld. Sammetstyget är helt underbart tilltalande i färgerna och mycket mjukt och skönt i kvaliteten. Finns i blått eller grönt. Storlek: 45×45 cm.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar