Inspirerat av Nobel 2018 – 6 utvalda favoriter av Svensk Damtidning

Inspirerat av Nobel 2018 – 6 utvalda favoriter av Svensk Damtidning
Ingen kan glänsa som kungligheterna! Här är sex fina detaljer i Svensk Damtidnings shop, inspirerade av Nobelfesten 2018, som vi mer än gärna bär!
Annons

Annons från Svensk Damtidning shop

Årets nobelfirande var en riktig färgfest och en kavalkad med vackra och gnistrande smycken. Drottning Silvia bar vackert smaragdgrönt, prinsessan Sofia strålade i en klarröd och egendesignad kreation och kronprinsessan Victoria var otroligt vacker i sin mammas gamla Nina Ricci-klänning med rosa detaljer.

Annons

Vi har valt ut fem favoriter i Svensk Damtidnings shop som lyfter din garderob ett snäpp närmre det kungliga. Unna dig själv, eller passa på att ge bort en extra fin julklapp till någon som du tycker om!

Halsband med smaragdgrön sten

Den smaragdgröna färgen från årets firande hittar du i halsbandet med en infattad rosenkvarts eller grön aventurine. Stenen är oregelbundet formad och facetterad i geometriskt med en speciell lyster. Vid stenen hänger en liten fjäderberlock. Hela halsbandet är gjort i sterling silver och pläterat med 18K guld.

Halsband Glam glam Syster P, finns i två olika färger
Långt halsband med vackert infattad rosenkvarts eller grön aventurine. Stenen är oregelbundet formad och facetterad i geometriskt mönster med start i mitten vilket ger en särskild lyster åt stenen. Vid stenen hänger en liten fjäderberlock. Hela halsbandet är gjort i sterling silver, pläterat med 18K guld.

Gå till shoppen

Gnistrande detaljer

Ett par vackra stjärnörhängen från svenska smyckesmärket Bisou. Örhängena är guldpläterade och är prydda med gnistrande Infattade Cubic Zirconia-stenar. Kommer i en vacker ask i en gråblå färg med en insida av lyxig sammet.

Stjärnörhängen Bisou
Ett par vackra stjärnörhängen från svenska smyckesmärket Bisou. Örhängena är guldpläterade och är prydda med gnistrande Infattade Cubic Zirconia-stenar. Kommer i en vacker ask i en gråblå färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Hyllningsarmbandet till Victoria

Detta vackra armband från svenska märket Bisou togs fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker med måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna

Guldpläterat armband Bisou, finns i barn- och vuxenstorlek
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin! Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Halsband med rosa sten

Det vackra halsbandet har en rosa detalj i form av en liten sten, minimalistiskt och otroligt vackert till både vardag och fest. Halsbandet kommer i en vacker ljusrosa ask med insida av lyxig sammet!

Halsband med rosa sten Bisou
Ett vackert halsband med en rosa sten från svenska märket Bisou. Halsbandet är guldpläterat och 40 cm långt. Kommer i en vacker ljusrosa ask med insida av lyxig sammet. Fint att matcha med vårt guldpläterade hjärtarmband med rosa sten!

Gå till shoppen

Röd väska

Det sitter i detaljerna! Röd snygg och tidlös crocoväska i äkta läder från The Monte. Axelremsväskan har justerbara remmar och har ett rymligt ytterfack med dragkedja samt två innerfack, varav ett är med dragkedja. Väskan försluts med dragkedja.

Röd crocoväska The Monte
Röd snygg och tidlös crocoväska i äkta läder från The Monte. Praktisk att använda som handbagage, på resan eller till vardags. Axelremsväskan har justerbara remmar och har ett rymligt ytterfack med dragkedja samt två innerfack, varav ett är med dragkedja. Väskan försluts med dragkedja.

Gå till shoppen

Kashmirponcho

Ponchon är i ren kashmir, underbart mjuk och varm – perfekt att svepa om sig kalla vinterkvällar och passar utmärkt över festklänningen.

Kashmirponcho
Lyxig poncho i ren kashmir! Ponchon är i ren kashmir, underbart mjuk och varm. Användbar både på vintern inomhus och utomhus på våren och sommaren. Ponchon är ett fantastiskt plagg som är snygg och passar alla typer av figurer och outfits! Finns i svart eller grått.

Gå till shoppen

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar