ANNONS FRÅN SVENSK DAMTIDNINGS SHOP

Så väljer du perfekt storlek på dina vantar

Så väljer du perfekt storlek på dina vantar
Aldrig mer stramande eller för slappt sittande vantar!
Annons

Annons från Svensk Damtidning shop

Den kalla årstiden är på ingång och när temperaturerna kryper neråt är det viktigt att klä sig ordentligt. Kanske har du redan tagit fram höstjackan och dragit mössan över huvudet.

Minst lika viktigt är det att hålla händerna varma, för visst finns det knappast något värre än iskalla och ömmande fingrar när man ger sig ut?

Att hitta rätt storlek på sina vintervantar kan dock vara lite knivigt, men det finns ett enkelt knep som löser det! Det här är användbart Speciellt för dig som handlar online och inte har möjlighet att testa vantarna i affären.

Här ska du mäta

Du mäter helt enkelt omkretsen runt handen över knogarna där din hand är som bredast. Det centimetertal du får fram matchar du sedan med storleksmodellerna för dam.

 

Centimeter     Storlek
16,2                      6,5

17,5                       7

18,7                      7,5

20                         8


Skinnvantar, finns i två olika färger
Nu kan du vara både snygg och varm i höst och vinter i dessa härliga skinnvantar. Tillverkade i smidig getnappa med mjukt, värmande foder i polyesterfleece. Resår vid handleden som minskar risken att kyla och väta kommer in. För bästa värme och komfort är fodret sytt som en fingerhandske. Skinnvantarna finns i klassiskt svart och läckert vinrött. Dessa härliga skinnvantar blir lätt din nya favorit.

Gå till shoppen

Quiltade skinnhandskar med pälskant
Nu kan du både vara snygg och varm i höst och vinter i dessa läckra, quiltmönstrade skinnhandskar. Mjuka med skönt, värmande stickat foder av ull/akryl. Skinnhandskarna är svarta med dekorativ krage i syntetpäls. Dessa vackra handskar kommer garanterat att komplettera din outfit.

Gå till shoppen

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar