Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 45

Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 45
På lördag den 10 november är det fars dag! Skäm bort den far du vill uppvakta med några klockrena gåvor från Aller Media Shop!
Annons

Uppvakta far på fars dag med några finfina saker ut Aller Medias flotta shop! Svensk Damtidnings mode- och skönhetsredaktör Johanna Lejon har valt ut ett antal godbitar som gör alla pappor glada. Det bästa av allt? Är du prenumerant på någon av våra titlar är priserna ännu bättre och förmånligare. Och vet ni! Denna vecka och nästa är det ta 3 betala för 2 på hela sortimentet!

Annons

Termos

Annons

Termosflaska från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här.

Annons

Miles Termosflaska har en smart vakuumisolering som håller kall dryck iskallt i upp till 18 timmar och varma drycker varma upp till 6 timmar. Vakuumisoleringen gör så att flaskan aldrig kondenserar eller blöter ner din väska och dess innehåll. Flaskan är tillverkad i 18/8 rostfritt stål vilket innebär att den inte tar smak eller doft av tidigare innehåll.

Tofflor

Annons

Mysiga tofflor från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här.

Gosiga slip-in tofflor i en klassisk design. Stoppa in foten i härlig fuskpäls och låt dig värmas!

Annons

Stelton-skål

Skål från Bernadotte & Kylberg x Stelton. Läs mer och köp här. 

Annons

Formgivarna Bernadotte & Kylberg började designa tillsammans år 2012 och duon som består av Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg har sedan dess designat åt många välkända varumärken både i Sverige och internationellt. Stockholm Aquatic hämtar inspiration från paletten av blå nyanser som reflekteras av Östersjön under årstidernas alla växlingar. Den är lika vacker ensam på ett bord, i ett fönster eller tillsammans med andra prydnadsföremål. Låt dina ögon förföras av Stockholms skönhet.

Morgonrock

Morgonrock från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här. 

En härlig morgonrock som passar både till kvinna och man. Morgonrocken Bilton är i en snygg och skön melerad fleece. Morgonrocken är en vid modell med ett klassiskt knytband i midjan. Sjalkragen har en snygg detalj i form av overlockstygn i annan färg som diskret bryter av den annars mörkgrå enfärgade rocken. Morgonrocken har två rymliga fickor framtilll.

Förklade

Förkläde från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här. 

Klassiskt och snyggt köksförkläde med reglerbart nackband. Stor ficka på förklädet som är uppdelat i två fack. Slitstart, hållbart och fantastiskt snyggt.

Vattenkokare från Stelton

Stilren vattenkokare från Stelton. Läs mer och köp här.

Vattenkokaren EM77 från Stelton är designad av Erik Magnussen. Den cylinderformade vattenkokaren kan koka upp till 1,5 liter vatten. Den är perfekt för att koka upp tevatten eller snabba på matlagningen genom att koka upp pastavattnet. Vattenkokaren är stilrent designad för att passa elegant i ditt kök. Samtidigt är den utrustad med praktiska funktioner så som torrkikningsskydd, automatisk avstängning och avtagbart filter. Elegant design och funktionalitet i ett. 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar