Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philips flickvän Sofia har varit i Finland

06 jan, 2012, 09:13 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist stod på scenen vid en av Finlands största societetsfest, Strausskonserten i Finlandiahuset i Helsingfors under trettondagen. Med det stora leendet charmade hon alla!

Annons

Inför flera kända finska personer mottog Sofia en donation till hennes välgörenhetsorganisation Project Playground. Tillsammans med systern Lina började Sofia kvällen med att mingla med gästerna på ett cocktailparty. Kanske vackrare än vi någonsin sett henne tidigare fortsatte hon sedan kvällen med systern vid sin sida på den välkända Stausskonserten som började klockan sju.

Lansera Playground

Vid mitten av kvällen stannade plötsligt den flödande musiken och Sofia fick komma upp på scenen för att motta den hemliga donationssumman från Patrick Lagus. Patrick är producent av den årliga konserten och adelsman i Finland och har tidigare bott i Kapstaden. Sofias projekt hörde han talas om från gemensamma vänner, och vill nu ge Sofia möjligheten att lansera Project Playground i Finland.

Kämpa för de allra minsta

– När jag ser mänskor i nöd kan jag bli så frustrerad att jag hade kunnat explodera. Det är ofattbart hur många som måste kämpa för det allra minsta, och hur lite hjälp de får, berättade Sofia innan resan för den finska tidningen Ilta-Sanomat.

Annons

I Finland älskar man den svenska kungafamiljen. Igår fångades alla av Sofias stora leende, elegans och vänlighet. Nu verkar även prins Carl Philips sambo ha börjat smälta hjärtan i grannlandet i öst.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sofia med sin syster på besök i Finland.

Av Margareta Heed

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons