Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella Löwengrip gör kollektion för Ellos

23 jan, 2019, 15:00 
AvJohanna Lejon
Isabella Löwengrip på ELLE-galan 2019
Stylein är, som bekant, ett kungligt favoritmärke. Nu släpper Stylein – och Isabella Löwengrip – en kollektion för Ellos!
Annons

Både kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia har burit kläder från Stylein (reklamlänk)vid flera tillfällen (klicka här för att se alla tillfällen!). Just därför spetsade vi öronen när det började ryktas om ett samarbete mellan Stylein och Isabella Löwengrip och Ellos! (reklamlänk)

Isabella Löwengrip – delägare i Stylein

Det var i januari 2018, förra året, som Isabella Löwengrip avslöjade att hon blivit delägare i det svenska modemärket Stylein. Då var tanken att primärt digitalisera märket och öka bolagets omsättning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Vi har erfarenhet av både digitalisering och e-handel inom mode genom vårt bolag Flattered och att digitalisera retail är avgörande för framtiden, sa Isabella Löwengrip, då.

Styleins kollektion för Ellos släpps hösten 2019

Och nu tar Stylein – och Isabella – nästa steg. Hur? Med en kollektion för Ellos.

Isabella Löwengrip med Stylein
Isabella Löwengrip med team Stylein: Ulrika Fohgelberg Nordén och Elin Alemdar.

– Vi tycker om samarbeten och att tänka kreativt och nytt. Och det jag har på mig här i kväll är ett plagg från en kollektion som vi gör med Ellos, avslöjade Isabella och Styleins Elin Alemdar och Ulrika Fohgelberg Nordén på röda mattan i samband med ELLE-galan i fredags.

Annons

Isabella Löwengrip fortsatte:

– Vi har 1,5 miljoner följare och då ska man kunna göra mode lite, lite mer kommersiellt också. Alla där hemma kommer att kunna ha på sig klänningen som jag bär här på ELLE-galan i höst!

Elin Alemdar, från Stylein, tog vid:

– Det är en fantastisk möjlighet – och utmaning – att jobba lite mer kommersiellt och för en större skala. Vi kommer också jobba med en lite bredare storleksrange. Det känns jättekul.

Isabella Löwengrips älsklingsplagg

”Kollektionen släpps i september och heter Stylein X Isabella for Ellos. Syftet är att ta fram mina älsklingsplagg men till ett bättre pris och i flera storlekar. Som jag längtar!! Allt är fantastiskt fint!”, berättar Isabella Löwengrip i sin blogg. 

Här är några klassiskt kungliga Stylein-plagg vi vill se i kollektionen för Ellos

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har listat plaggen vi gärna ser i Styleins Ellos-kollektion (reklamlänk) hösten 2019:

Klänning från Stylein i svart

Isabella-klänningen som kronprinsessan Victoria hade på sig då prins William och Kate gästade Stockholm. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Röd klänning från Stylein

Idalie-klänningen. En klänning som kronprinsessan Victoria också burit. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Röd blus från Stylein

Jay Blouse, blusen som kronprinsessan burit. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Plisserad blus

Plisserad blus (reklamlänk)– och tillhörande byxa (reklamlänk) – som liknar den puderrosa klänning som prinsessan Sofia burit vid flera tillfällen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

I övrigt skulle vi inte tacka nej till att se denna fantastiska stickade polo (reklamlänk)hos Ellos. Dessa byxor är, också de, (reklamlänk)riktiga Svensk Damtidning-favoriter, liksom denna kappa.  (reklamlänk)

Vi skulle gärna se kronprinsessan – eller Sofia – i detta set i vår! (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons