Isabella Löwengrip gör kollektion för Ellos

Isabella Löwengrip på ELLE-galan 2019

Stylein är, som bekant, ett kungligt favoritmärke. Nu släpper Stylein – och Isabella Löwengrip – en kollektion för Ellos!

Både kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia har burit kläder från Stylein (reklamlänk från Apprl)vid flera tillfällen (klicka här för att se alla tillfällen!). Just därför spetsade vi öronen när det började ryktas om ett samarbete mellan Stylein och Isabella Löwengrip och Ellos! (reklamlänk från Apprl)

Isabella Löwengrip – delägare i Stylein

Det var i januari 2018, förra året, som Isabella Löwengrip avslöjade att hon blivit delägare i det svenska modemärket Stylein. Då var tanken att primärt digitalisera märket och öka bolagets omsättning.

– Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Vi har erfarenhet av både digitalisering och e-handel inom mode genom vårt bolag Flattered och att digitalisera retail är avgörande för framtiden, sa Isabella Löwengrip, då.

Styleins kollektion för Ellos släpps hösten 2019

Och nu tar Stylein – och Isabella – nästa steg. Hur? Med en kollektion för Ellos.

Isabella Löwengrip med Stylein

Isabella Löwengrip med team Stylein: Ulrika Fohgelberg Nordén och Elin Alemdar.

– Vi tycker om samarbeten och att tänka kreativt och nytt. Och det jag har på mig här i kväll är ett plagg från en kollektion som vi gör med Ellos, avslöjade Isabella och Styleins Elin Alemdar och Ulrika Fohgelberg Nordén på röda mattan i samband med ELLE-galan i fredags.

Isabella Löwengrip fortsatte:

– Vi har 1,5 miljoner följare och då ska man kunna göra mode lite, lite mer kommersiellt också. Alla där hemma kommer att kunna ha på sig klänningen som jag bär här på ELLE-galan i höst!

Elin Alemdar, från Stylein, tog vid:

– Det är en fantastisk möjlighet – och utmaning – att jobba lite mer kommersiellt och för en större skala. Vi kommer också jobba med en lite bredare storleksrange. Det känns jättekul.

Isabella Löwengrips älsklingsplagg

”Kollektionen släpps i september och heter Stylein X Isabella for Ellos. Syftet är att ta fram mina älsklingsplagg men till ett bättre pris och i flera storlekar. Som jag längtar!! Allt är fantastiskt fint!”, berättar Isabella Löwengrip i sin blogg. 

Här är några klassiskt kungliga Stylein-plagg vi vill se i kollektionen för Ellos

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har listat plaggen vi gärna ser i Styleins Ellos-kollektion (reklamlänk från Apprl) hösten 2019:

Klänning från Stylein i svart

Isabella-klänningen som kronprinsessan Victoria hade på sig då prins William och Kate gästade Stockholm. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Röd klänning från Stylein

Idalie-klänningen. En klänning som kronprinsessan Victoria också burit. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Röd blus från Stylein

Jay Blouse, blusen som kronprinsessan burit. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Plisserad blus

Plisserad blus (reklamlänk från Apprl)– och tillhörande byxa (reklamlänk från Apprl) – som liknar den puderrosa klänning som prinsessan Sofia burit vid flera tillfällen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

I övrigt skulle vi inte tacka nej till att se denna fantastiska stickade polo (reklamlänk från Apprl)hos Ellos. Dessa byxor är, också de, (reklamlänk från Apprl)riktiga Svensk Damtidning-favoriter, liksom denna kappa.  (reklamlänk från Apprl)

Vi skulle gärna se kronprinsessan – eller Sofia – i detta set i vår! (reklamlänk från Apprl)

Läs mer:

Isabella Löwengrip: ”Jag är ingen chef som bossar med andra”

Detaljen som visar hur nära prinsessan Sofia står Isabella Löwengrip

Kungligt snygg i stickat – här bär Victoria vinterns mjukaste tröja

Historien bakom Victorias hyllade skor – ägs av vännen

Foto: TT