Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Gå med i Svensk Damtidnings läsarpanel!

Vad tycker du om Svensk Damtidning? Gå med i vår läsarpanel! Dina åsikter är viktiga för oss!

Din åsikt är viktig för oss!

Annons

För att utveckla Svensk Damtidning, både i den traditionella tidningen och på sajten, vill vi samla in värdefull information från er läsare. Du är därmed inbjuden att delta i vår isnternetbaserade läsarpanel. Du klickar dig enkelt fram till undersökningen och när du besvarar den samlar du in poäng att byta ut mot olika erbjudanden, som Trisslotter, Blomstercheckar eller prenumerationer. Det är snabbt och enkelt att delta och dina svar spelar stor roll för vår fortsatta rapportering om kungligheternas och kändisarnas värld. Det spelar ingen roll om du läser oss ofta eller sällan, om du är prenumerant på tidningen eller endast besöker svenskdam.se någon gång ibland. Dessutom svarar du bara på våra frågor när du själv önskar.

Så funkar det

När du går med i panelen kommer du då och då få erbjudanden om att svara på frågor om oss. När det är din tur att vara med i en undersökning får du ett mejl med en länk till frågorna. Du klickar dig enkelt igenom dem på några minuter. Samtidigt tjänar du ihop poäng som du så småningom kan byta till olika premier: exempelvis trisslotter, blomstercheckar och prenumerationer. Det spelar ingen roll om du läser oss ofta eller sällan, om du är prenumerant på tidningarna eller inte, besöker oss på nätet ofta eller bara ibland. Dessutom svarar du bara på våra frågor när du själv önskar. Dina svar är viktiga för oss!

Anmäl dig nu till vår läsarpanel

Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.