Mary bär vårvinterns mest perfekta look – klicka hem den här

I fredags gästade danska Mary Women's Board Award 2020 för att dela ut pris. Vi vet mer om kläderna hon bar!

Danska kronprinsessan, Mary, har en stil som verkligen inte går av för hackor. Gång på gång har hon röstats fram som Europas bäst klädda kunglighet. Och vi kan inte annat än hålla med!

Häromdagen, i fredags den 31 januari, delade Mary ut pris på Women’s Board Award 2020. Och den danska sessan var på ett strålande humör! Kronprinsessan Mary log med hela ansiktet.

Hon har haft en ganska stressig period den senaste tiden, då hon befunnit sig långa stunder i Verbier med familjen, på grund av barnens studier i utlandet. Men nu är hon åter på plats i Danmark, åtminstone för en liten stund.

Danska Mary var för dagen riktigt snyggt klädd, i svart blus och beige kjol med tungt fall. Hon matchade outfiten med ett par stövlar i mocka.

Mary

Mary i vårens snyggaste kjol – midikjolen.

Enligt modebloggen Style of Mary kommer blusen från CO och kjolen från Giuliva Heritage Collection.

Just den här typen av kjol, midikjolen (reklamlänk från Apprl) som den kallas, är helrätt just nu – och trenden håller i sig i vår!

”Midikjolen är ett perfekt komplement till de senaste säsongernas mycket populära korta, vida byxor vilket är goda nyheter för vår garderob! De har nämligen en liknade siluett och med det sagt, så kan man styla dem med nästan samma plagg och skor som man har till korta byxan – vilket är en stor fördel.  Allt handlar om proportioner när det gäller plagg med en viss längd eller vidd. Man kanske behöver lägga upp kjolen en smula för att den ska passa MEN man behöver absolut inte ha en viss längd för att bära upp en midikjol!”, skrev ELLE nyligen.

Klicka hem Marys outfit

Är du sugen på att kopiera Marys snygga look? Klicka hem outfiten nedan! Svensk Dams favoritkjol just nu? Denna! (reklamlänk från Apprl)

Svart blus

Svart blus. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

 

Kjol

Beige midikjol från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT