Torra händer? Här är 6 riktigt bra handkrämer

Rädda dina torra tassar! Här är 6 riktigt bra – och återfuktande – handkrämer. Det bästa av allt? De är riktigt prisvärda.

Nu tvättar vi händerna som aldrig förr! Och mycket tvätt betyder torra, spruckna och nariga händer. Rädda dina tassar, och ta hand om dem ordentligt, genom att investera i en riktigt bra handkräm.

Nedan har vår skönhetsredaktör valt ut de allra bästa – och ja, de är SÅ prisvärda!

Bästa handkrämerna just nu

Handkräm ACO

En rik och närande handkräm med naturlig mjukgörande olja av raps och flera fuktbindande ämnen som gör händerna mjuka och lena. Kladdar inte och går snabbt in i huden.

Handkräm från ACO. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Handkräm NAE

Delicatezza handlotion är parfymfri och innehåller ekologisk aloe vera och ekologisk apelsinblomma. Aloe vera har läkande egenskaper och speciellt anpassad för känslig hud. Den har även antiinflammatoriska och fuktgivande effekter. Apelsinblommorna är traditionellt destillerade för att erhålla eterisk neroliolja. Den används ofta i hudvårdsprodukter för känslig hud och ger mjukhet och lugnande kraft till den mest krävande huden.

Handkräm från N.A.E. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Handkräm Avene

Reparerande barriärhandkräm för mycket torra och irriterade händer med försämrad hud orsakade av olika typer av externa angrepp (klimat, ämnen på arbetsplatsen). Den krämiga texturen ger näring och absorberas snabbt och ger skydd i form av ett “andra skinn”.

Handkräm från Avene. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Handkräm Weleda

Rik universalkräm som vårdar torr, narig hud och gör den mjuk och smidig igen. Lugnar och vårdar huden. Kändisars och make up artisters favorit. Dermatologiskt testad.

Handkräm från Weleda. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

En kräm för händer som är torra, spruckna och nariga. La Roche-Posay Cicaplast Hand Cream lugnar den irriterade huden på händer. Krämen hjälper till att stärka hudens barriär och är helt fri från parfym.

Handkräm från La Roche-Posay. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Handkräm från Cetaphil

Cetaphil Repair Sensitive är en handkräm som återuppbygger och stärker hudens naturliga hudbarriär genom effektiv och långvarig återfuktning. En skadad hud kan ha symtom som torrhet, sprickor, klåda, utslag och fjällning. Innehåller fuktighetsbevarande olja från örten Limnanthes Alba, squalane som ökar hudens elasticitet och glycerin som återfuktar. Hjälper dig att få mjuka och lena händer. Har en skön formula som absorberas snabbt. Parfym- och parabenfri.

Handkräm från Cetaphil. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT