Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Veckans kungliga modehöjdpunkter – moderedaktören listar

17 apr, 2019, 13:00 
AvJohanna Lejon
Vilken härlig kunglig modevecka vi har haft! Här listar jag modehöjdpunkterna du som läser bara måste ha koll på!
Annons
Victoria i By Malina

En av kronprinsessans allra mest uppskattade klänningar (reklamlänk) är den genombrutna vita, från favoritmärket By Malina, som hon bar då sonen Oscar döptes våren 2016. Och vet ni! Nu är klänningen på rea.

Sofia i prickig klänning

En annan klänning – en prickig sådan – är prinsessan Sofias nya. Klänningen (reklamlänk), prickig, lång och med en liten puffärm, kommer från & Other Stories och priset är minst sagt plånboksvänligt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghans trendiga sneakers

Äntligen vår! Nu är det dags att plocka fram vårskorna. Meghan väljer ett par hållbara sådana, från Veja. (reklamlänk)För den som gillar kunglig modekuriosa kan vi berätta att försäljningen ökade med hela 113 procent efter att den brittiska hertiginnan haft på sig skorna.

Så slipper Kate skoskav

Vår och nya skor… Jo, precis. Men nya skor brukar också leda till skoskav. Har du, liksom jag, lätt att få skoskav när du har ett par nya skor (eller ett par skor du inte bär så ofta)? Då ska du läsa om Kates supersmarta knep – och produkten (reklamlänk)hon inte kan vara utan.

Annons
Meghans hår

Visste ni att Meghan egentligen har lockigt hår? Hon behandlar det regelbundet – för att få det rakt och inte så frissigt. Dessutom använder hon en budgetprodukt (reklamlänk) – som både ger glans och doftar fantastiskt.

Läs mer:

Foto: TT

Annons