Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Allt om den kungliga festkvällen i London

13 jul, 2017, 12:33 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Vad bjöds det på för mat? Vilka tiaror användes och vilka designers har skapat de fantastiska klänningarna? Vi har svaren!
Annons

Det glittrade och glimmade verkligen under onsdagskvällen då de brittiska kungligheterna tog emot kung Felipe och drottning Letizia på Buckingham Palace. Det spanska kungaparet är just nu på statsbesök i Storbritannien och de allra vackraste juvelerna hade förstås tagits fram för den högtidliga banketten.

De var nästan som att de kungliga försökte överträffa varandra i fråga om elegans och stil.Drottning Elizabeth bar en vit klänning med den brasilianska akvamarin-tiaran i håret och matchande juveler. Drottningen av Spanien var, även hon, superflott i en röd klänning som lämnade axlarna bara. Klänningen är signerad Felipe Varela. Letizia hade sin svärmors tiara i håret, den vackra Fleur de Lys tiaran.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det blev en spetsklänning från Marchesa i puderrosa för prins Williams maka. Kate bar en diamant och pärl-tiara som kallas Cambridge Lovers Knot tiara, som burits av prinsessan Diana, om halsen hängde drottningens vackra rubinhalsband.

https://www.instagram.com/p/BWdZz8MAdgK/?tagged=buckinghampalace

Maten de åt gick heller inte av för hackor. Man startade med pocherad laxfilé med fänkål och en vitvinssås, sedan blev det biff från Skottland med tryfflar och madeirasås samt potatisfondant och en sallad med rädisor. Till efterrätt serverades en chokladtårta med hallon.

Se fler bilder från kvällen:

 

Foto: Stella Pictures, Instagram

Annons