Chris verkliga relation med Daniel – utanför rampljuset

Prins Daniel och Chris O’Neill

I dag är det fest i Miami: Chris O’Neill blir 46, lika gammal som sin svåger prins Daniel. Vi har tagit pulsen på deras relation.
Slå på ljud

 

Societetskillen Chris, som gått på internatskola i Schweiz, och vuxit upp i världsmetropoler som London och New York. Och gästrikegrabben Daniel, född Westling, som blivit den han är i lilla bruksorten Ockelbo,  fem mil norr om Gävle.

Kan utgångsläget bli mer olika?

Prins Daniel och Chris O’Neill

Visst du att de är nästan lika gamla? Daniel är född i september 1973 och Chris i juni 1974.

Daniel har dessutom tagit steget in i den kungliga världen, som heltidsarbetande prins, något som Chris O’Neill vänligt men bestämt har tackat nej till. För honom var det inget val att ge upp business-karriären för en kunglig titel.

– Det är ett erbjudande man bara får en gång i livet. Jag svarade nej, konstaterar Chris i den klassiska intervjun med magasinet King.

Det har prins Daniel och Chris O’Neill gemensamt

Men de här två 46-åringarna (Chris fyller alltså exakt i dag!) har samtidigt mer gemensamt än man kan tro.

Golfen, musiken (Daniel diggar Kent, Chris är mer inne på Simple Minds, Eric Clapton och dansmusik) och sitt stora gemensamma intresse för fotboll till exempel. Chris brinner för brittiska topplaget Chelsea, medan Daniel är en inbiten AIK:are.

Prins Daniel, prinsessan Leonore och Chris O’Neill

De har helt olika roller i livet. Men småbarnspappor är de båda två!

På flera sätt delar de också livssituation, de här två småbarnspapporna: Deras vardag handlar väldigt mycket om fotbollsträningar, läxläsning och vaknätter.

Men kanske viktigast av allt: Det är inte så många fler som vet hur det egentligen är att vara gift med en svensk prinsessa!

Gruppbild på kungafamiljen

Chris och Daniel, två grabbar som vet ALLT om hur det är att vara ingift i kungafamiljen.

Foto: TT.