Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför måste Pierre Casiraghi skjuta på bröllopet

03 mar, 2015, 09:01 
Annons
beatrice-borromeo-pierre casiraghi-ste

Vanity Fair Italy skriver att furst Albert av Monaco bekräftade Casiraghis och Borromeos förlovning i sitt nyårstal och avslöjade även att paret kommer att gifta sig någon gång under 2015.

Hovet har ännu inte meddelat exakt när bröllopet ska äga rum. Det har ryktats om en vigsel i april. Men enligt nya uppgifter tvingas Pierre och Beatrice skjuta på sitt bröllop.

Pierre-4

Anledningen sägs vara dopet som ska äga rum i Vielle Ville i Monaco. Det är naturligtvis inte vilket dop som helst. Det handlar om fursteparets tvillingar, som ska döpas den tionde maj, vilket vi skrev om i går.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo har varit ett par i flera år. De vill inte vänta. Pierre är redo att bilda familj, precis som sin bror Andrea och sin syster, Charlotte.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

 

Annons