Dureks ord till Märtha Louises dotter väcker reaktioner

Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.

Durek Verrett är en man som väcker starka känslor.Nu har han slagit till igen – på Märtha Louises dotters födelsedag.

Prinsessan Märtha Louise har tre döttrar från förhållandet med den nyligen avlidne exmaken Ari Behn: Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah. Familjen har såklart fullt upp med att hantera sorgen efter stackars Ari – men mitt i mörkret hittar man utspridda ljuspunkter.

Märtha Louise skriver fina ord om sin dotter Leah

I går, 8 april, firade Leah sin femtonårsdag. Märtha Louise, som den kärleksfulla mamman hon är, skrev en lång gratulation på Instagram.

“Grattis på födelsedagen, min underbara Leah. Du är en fantastisk ung kvinna med så många talanger; du är rolig, snäll, vacker och full av grace och har huvudet på skaft. Du är definitivt den mest organiserade personen i familjen – vilket är jag är evigt tacksam för – och du har ärvt din pappas konstnärsbegåvning vilken gör sig påmind i dina vackra makeup-kreationer på Instagram. Och även om den här dagen är bitterljuv på flera sätt, så gör du det bästa av situationen och förblir sann gentemot dina känslor”, skriver Märtha Louise.

Durek om relationen till Märtha Louises barn

Här har även Durek Verrett, Märtha Louises pojkvän, klivit in i handlingarna. Han har skrivit en kommentar på Märtha Louises inlägg, riktat till Leah.

“Jag saknar dig och alla våra skratt och roligheter på Tik Tok så mycket. Jag älskar alla er och er mamma. Det går inte en dag utan att jag tänker på er. Grattis på födelsedagen, älskling. Du är ett så vackert, skinande ljus”, skriver han.

Det här är inte en kommentar som gått obemärkt förbi. Med den här formuleringen visar Durek verkligen att han tänker på sig själv som ett permanent inslag i Märtha Louises familj. Kommentaren har fått flera gillamarkeringar och stöttande pårop.

Durek har en bra relation med Märtha Louises flickor – men de är inte rädda att säga ifrån. Speciellt när de upplever att mammas pojkvän sagt något ogenomtänkt.

– Hon har tre fantastiska tjejer som jag älskar. Och de säger åt mig. De säger: ”Så skulle du aldrig ha sagt, så skulle du aldrig gjort, vad menade du? Det där stämmer inte.” De hjälper mig förbättras, har han sagt tidigare.