Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles förändring i relationen med farmor Ewa – annorlunda än med Silvia

02 jan, 2023, 17:30 
Indra Nordemar

Estelles relation till sin mormor och farmor börjar förändras.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!Brand logo
Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!

Estelle är både drottning Silvias och Ewa Westlings ögonsten. Hon har alltid haft en nära relation till dem båda, men nu börjar Estelle bli stor och saker och ting förändras.

Silvia uttryckte nyligen förändringen i relationen till sitt barnbarn, och det gäller nu också Ewa. Även om det ser annorlunda ut, gentemot mormor i förhållande till farmor.

Estelles relation till Ewa – annorlunda än med Silvia

Den största skillnaden mellan Estelles relation till Silvia respektive Ewa är förstås avståndet. Drottningen bor ju väldigt nära och kan träffa Estelle lite när som, medan det krävs en hel del planering för Ewa att få till en träff med sitt barnbarn.

Ewa och Olle bor kvar i det faluröda kedjehuset på Smältvägen i Ockelbo, där prins Daniel växte upp – och som kronprinsessfamiljen älskar att besöka. Det är lite som deras fristad, där de kan lägga sina kungliga titlar på hyllan en stund. Och Ewa och Olle älskar att ha dem där.

Här på Oscars dop var Estelle fortfarande ett litet busfrö.

Väl i Ockelbo är de ofta där flera dagar i sträck. Så som i julas. I år blev det nämligen inget julfirande på Drottningholm, i stället blev det en jul uppåt i landet för Victoria, Daniel, Estelle och Oscar.

Annons

En sån lycka för farföräldrarna! Silvia och kungen var däremot lite ledsna över beslutet, även om de förstås var förstående.

Kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip firar med sina svärföräldrar i år. Vi skulle också vilja ha dem med oss, men man måste vara rättvis, sa Silvia inför julen till tyska Bild.

Förändringen i relationen till mormor och farmor

Men det lär ha skickats ett å annat meddelande till mormor medan de var isär. Ja, Estelle har nämligen fått sin allra första mobil, vilket innebär stora förändringar i relationen.

– Hon har nu en egen mobiltelefon och ibland skickar hon små meddelanden till mig på olika språk, vilket alltid är väldigt trevligt. Hon skriver också ganska bra på engelska, berättar Silvia för tidningen.

Och nu har ju Estelle och familjen lämnat Ockelbo, därav lär det nu bli ombytta roller – i stället är det farmor som får gulliga meddelanden från Estelle!

Som ovan sagt har relationen alltid varit god, men så kul när barnen också börjar bli äldre och relationen blir allt mognare. Nu kan ju Estelle hålla kontakt med sin farmor på eget bevåg på daglig basis, trots avståndet.

Foto: TT

Annons