Furstinnan Charlene spårlöst försvunnen – mystiska händelsen väcker frågor

17 feb, 2023, 15:27 

Charlenes beteende går inte att känna igen.

Annons

Furstinnan Charlene har gjort kunglig comeback efter svåra sjukdomsperioden. I ett halvårs tid var hon fast i Sydafrika på grund av komplikationer efter en bihåleinflammation.

5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

När hon återvände till Monaco blev lyckan kortvarig. Strax efter lades hon in på en privat klinik i Schweiz och många var djupt oroliga över furstinnans sviktande hälsa.

– Som ni vet, förra året... förra året var ett väldigt tufft år för henne – och även början av det här året. Hon har verkligen vänt på ett otroligt sätt, sa furst Albert nyligen till People.

Furstinnan Charlene, furst Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella
Furstinnan Charlene har äntligen återförenats med furst Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella.

Furst Albert om furstinnan Charlenes hälsa

Ja, Charlene har verkligen visat att hon är på bättringsvägen. Hon har deltagit på flera kungliga tillställningar och synts alltmer i det kungliga rampljuset den senaste tiden.

Annons

Extra lyckliga var Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella, som äntligen fick hem sin kära hustru och mamma! Äntligen blev det ett julfirande med hela familjen.

– Charlene mår toppen. Som ni själva kan se har hon delaktigt på hur många evenemang som helst. Charlene engagerar sig mer i det offentliga livet och tar hand om saker som hon verkligen brinner för, sa furst Albert.

Charlenes beteende väcker frågor

Under tiden var hon noggrann med att lägga upp nya inlägg på sociala medier. Tvillingarna Jaques och Gabriella fick ofta vara frontfigurer när hon alltmer frekvent postade inlägg om familjelivet.

”Ni växer upp så fort”, skrev hon känslosamt på Instagram.

Men nu var det ett bra tag sedan Charlene postade något på sociala medier. Senaste inlägget är daterat 10 december 2022.

Varför furstinnan valt att hålla en låg profil de senaste månaderna är oklart, men den plötsliga förändringen väcker onekligen en del frågor.

Foto: TT/Instagram

Annons