Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harry tränar med hemlösa för en god sak

30 jan, 2017, 07:00 
Margareta
Så fint gjort av prinsen!
Annons
harry-prins-ibl

Prins Harry har länge delat sin mammas stora engagemang för utsatta människor i samhället. Och i veckan fortsatte denna kamp för att föra ljus på organisationer som hjälper personer som har det extra tufft i livet.

I London har man för första gången startat ett program där hemlösa och utsatta unga människor får chansen att springa tillsammans. Deltagarna paras ihop med frivilliga träningsexperter för att därefter ta sig ut tillsammans på löpturer. Organisationen anser att löpning stärker dig både fysiskt och psykiskt samt att träningen bygger både självkänslan och självförtroendet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins-harry-ibl

Just denna dag var det två kilometer som gällde för prinsen, och flera av deltagarna vittnade om att Harry verkar otroligt vältränad. Trots ett högt tempo orkade han småprata med deltagarna samtidigt.

– Det märktes att prinsen inte alls tyckte att det var jobbigt, trots att vi tvingade honom utföra en väldigt tuff uppvärmning, berättar Claude Umuhire, en av organisationens ansvariga, för tidningen People.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons