Hovet avslöjar! Prins Daniel på hemligt polisuppdrag

Hovet avslöjar! Prins Daniel på hemligt polisuppdrag
Prins Daniel på hemligt uppdrag – med Stockholmspolisen. Nu avslöjar hovet sanningen om prinsen uppdrag i förra veckan.
Annons

I förra veckan fick prins Daniel möjlighet att följa med Stockholmspolisens ungdomsgrupp under ett av deras kvälls- och nattpass på Norrmalm. Det avslöjar hovet nu.

Prinsen, klädd i polotröja och dubbelknäppt kavaj, besökte också flera organisationer som arbetar för stadens unga, bland annat Vasastadens fritidsgård, Maria Ungdom och Ungdomsjouren, samt personalen vid trygghetskontoret på Sergels torg.

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I slutet av förra veckan fick Prins Daniel möjlighet att följa med Stockholmspolisens ungdomsgrupp under ett av deras kvälls- och nattpass på Norrmalm och i andra delar av centrala Stockholm. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Under passet hälsade Prinsen också på hos flera organisationer som arbetar för stadens unga, bland annat Vasastadens fritidsgård, Maria Ungdom och @ungdomsjouren samt personal vid trygghetskontoret på Sergels torg. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Prins Daniel: ”Jag är tacksam för möjligheten att möta några av alla de goda krafter som arbetar för att staden ska vara en säker och trygg plats för våra unga. Poliser, ”fältare”, ordningsvakter, vårdpersonal med flera gör ett stort och viktigt arbete i miljöer som ofta är stökiga och krävande. Deras insatser betyder oerhört mycket för att förebygga allvarliga samhällsproblem som brottslighet och utanförskap.” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Senare på natten följde Prinsen med under Polisens arbete i områden där det förekommer ungdomsbrottslighet för att få information och kunskap om de polisinsatser som görs. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: Kungl. Hovstaterna

Ett inlägg delat av Kungahuset (@kungahuset)

Annons

– Jag är tacksam för möjligheten att möta några av alla de goda krafter som arbetar för att staden ska vara en säker och trygg plats för våra unga, säger prins Daniel.

Annons

Prins Daniel hyllar polisen

– Poliser, ”fältare”, ordningsvakter, vårdpersonal med flera gör ett stort och viktigt arbete i miljöer som ofta är stökiga och krävande. Deras insatser betyder oerhört mycket för att förebygga allvarliga samhällsproblem som brottslighet och utanförskap.

Annons
Prins Daniel på uppdrag med Stockholmspolisens ungdomsgrupp.
Prins Daniel på uppdrag med Stockholmspolisens ungdomsgrupp.

Senare på natten följde prinsen också med under polisens arbete i områden där det förekommer ungdomsbrottslighet för att få information och kunskap om de polisinsatser som görs.

Foto: TT, Instagram.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Hovet avslöjar! Prins Daniel på hemligt polisuppdrag”

 1. Margareta Rosén skriver: 21 oktober, 2019

  Daniel är en fantastisk Prins. Bra för Victoria och bra för vårt land!


 2. Pia skriver: 21 oktober, 2019

  Daniel, Du är verkligen värd all respekt för Ditt engagemang. Så uppmuntrande för alla dessa organisationer, att träffa Dig och få visa hur de arbetar för goda syften.


 3. T skriver: 21 oktober, 2019

  Väldigt viktigt att uppmärksamma det tuffa jobb som utförs av bl a Polisen. Miljön blir fn allt hårdare såväl i Sverige som utomlands och goda krafter måste lyftas fram. Ännu ett bra initiativ av Daniel!


 4. Monarkist skriver: 21 oktober, 2019

  Bra, prins Daniel. Du gör helt rätt i att inhämta all den information du kan få om detta.


 5. Monarkist skriver: 21 oktober, 2019

  Väldigt bra, prins Daniel. Information och kunskap är alltid av godo. Du vet bättre vad som sker i detta så viktiga arbete nu.


 6. Cissi skriver: 22 oktober, 2019

  Prins Daniel är en vettig person, detta är ett viktigt område.


 7. Helene skriver: 22 oktober, 2019

  KP. Victoria visste vad hon gjorde när hon valde att vänta i 8 år på denne man, innan Kungen godkände honom. P.Daniel, en man som arbetar seriöst, värdigt, vänligt med vettiga projekt och informerar sig personligen, (som här)i detta viktiga arbete. Daniel arbetar utan stora gester, verka men inte synas, är Daniels signum. Ett utmärkt KP.par!


 8. josefin skriver: 22 oktober, 2019

  Viktigt med polisens arbete. Undrar om Daniel kan slà ett slag för nattvandrare-organisationer ocksa?


 9. Desirée skriver: 23 oktober, 2019

  Håller med skribenterna ovan. Fler (politiker) borde göra sammalunda.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar