Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Idag gör Leonore sitt första uppdrag!

03 jun, 2016, 08:39 
Av
Oj, vilken kul dag det blir för prinsessan Leonore! Idag gör hon sitt allra första uppdrag - ett besök i sitt hertiginnedöme Gotland.
Annons

Idag bär det av till Gotland för lilla prinsessan Leonore! Det är ju hennes hertiginnedöme och nu är det dags för ett första besök.

H.K.H. Prinsessan Leonore / H.R.H. Princess Leonore Copyright The Royal Court, Sweden must always be stated on publication.

Mamma Madeleine och pappa Chris följer förstås med till ön. Och programmet är naturligtvis anpassat för en liten tvååring. Först bär det av till ett stall, och inte vilket stall som helst utan det stall där prinsessan Leonores alldeles egna häst håller till. Den lilla hertiginnan fick russet Haidi af Gotland i dopgåva av Gotland och idag vid lunchtid är det alltså dags för ett första möte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter det väntar lunch på Residenset – med köttbullar på menyn, precis som Leonore själv önskat. När lunchen har avnjutits blir det en kort promenad till Gotlands Museum där utställningen Skepp & Skoj väntar. Här kan Leonore se fram emot skattjakt, lek och lite mellanmål innan det blir dags att vända tillbaka till fastlandet!

Svensk Damtidning rapporterar givetvis från allt som händer under dagen. Så häng med!

Av Camilla Spjuth Palve Foto: Stella, Kungahuset.se

 

Annons