Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingrid Alexandra fyller år i dag!

21 jan, 2015, 08:49 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
ingrid-alexandra-1-ste

Hipp hipp hurra! I dag gratulerar vi Ingrid Alexandra på födelsedagen. Den norska prinsessan fyller 11 år.

Grattis Ingrid Alexandra! I dag fyller det norska kronprinsparets, Haakons och Mette-Marits, dotter Ingrid Alexandra 11 år. Vem kan tro att det gått hela 11 år sedan den lilla prinsessan för första gången såg dagens ljus, den 21 januari 2004, På Rikshospitalet i Oslo? Ingrid Alexandra är en kavat ung dam som en dag ska bli Norges drottning. Hon gillar musik och spelar piano. Till vardags går hon i skolan, på Oslo Internasjonale Skole, där hon började i augusti förra året.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
mette-marit-ingrid-alexandra-ste

Trots att Ingrid Alexandra bara är 11 år har hon redan gjort flera officiella uppdrag – och hon har utfört dem med bravur. Födelsedagen firas, såklart, med tårta och presenter hemma med familjen på slottet Skaugum.

ingrid-alexandra-fb

Detta bildcollage hittar vi på norska hovets hemsida idag.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures ocj norska hovets Facebook

 

Annons