Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärleken mellan prins Harry och Chelsy spirar igen

20 nov, 2007, 11:18 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Harry[1]

Prins Harry och Chelsy Davy har hittat tillbaka till varandra igen! Men Harry har fått kämpa i ett par veckor för att övertyga med sin charm!

Efter ett två timmar långt samtal i helgen – öga mot öga i ett angränsande rum –sällade sig prinsen och hans flickvän till kompisgänget igen – hand i hand. I flera dagar hade då prins Harry mer eller mindre idkat telefonterror mot Chelsy, för att få henne tillbaka.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu på den privata festen i en våning i London tog han chansen att få prata med henne i enrum. Förklara, övertyga – och vad vi kan förmoda – lova bättring när det gäller antalet festkvällar med grabbgänget och intaget av alkohol.

Chelsy krossade prins Harrys hjärta då hon gjorde slut, men i lördags fick prinsen till sist ett löfte om en andra chans.

Annons