Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljens hälsning inför ödesdrabbningen

03 jul, 2018, 13:00 
Annie-Li Eriksson
I dag spelar Sverige åttondelsfinal mot Schweiz i VM. Då är det vinna eller försvinna för Sverige. Kungafamiljen passar därför på att skicka en lyckohälsning till anfallsgrabbarna.
Annons

Som Svensk Damtidning tidigare berättat finns kungafamiljen inte på plats i Ryssland för att heja fram våra svenska fotbollshjältar. Ett beslut som bestämdes tidigt menar hovets informationschef Margareta Thorgren.

– I det här fallet så togs beslutet tidigt att ingen i kungafamiljen ska åka. Det beror på hur det går för Sverige, säger hon till Svensk Damtidning.

I dag spelar Sverige en av sina viktigaste matcher på väldigt, väldigt länge. Senaste gången de spelade åttondelsfinal var 2006 när de mötte Tyskland. Och precis som många andra följer kungafamiljen VM hemifrån tv-sofforna. Inför dagens avgörande match passar de på att skicka en hälsning till landslaget:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Kungafamiljen hejar som alla andra mycket. Kungafamiljen hejar med intresse och håller tummarna för Sverige, berättar Margareta Thorgren.

Om Sverige vinner går de vidare till kvartsfinal och då kommer vi att få se dem spela på lördag igen. Heja!

Foto:  IBL och Stella Pictures

 

 

 

Annons