Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungaparets späckade torsdag - det händer

24 nov, 2016, 09:06 
AvJohanna Lejon
I dag befinner sig kungaparet på varsin sida av jordklotet. Vi vet vad de ska göra.
Annons
kungaparet te deum ste

Under gårdagen reste Silvia till Italien och Vatikanen för att närvara vid en konferens om drogmissbruk bland barn och ungdomar. I dag, torsdag, fortsätter programmet i Vatikanen. Mnen inte hela dagen. Under eftermiddagen ska drottningen åka vidare till Tyskland och München för att ta emot Bayrischer Stifterpreis, ett pris som drottningen fått för sitt arbete för utsatta barn.

Kungen, i sin tur, är också utomlands. Han befinner sig i Riyadh, Saudiarabien för att delta i World Scout Foundation Board Meeting.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På hemmaplan i Sverige är det lugnare. I dag är det bara prins Carl Philip som har saker på agendan. Han ska ägna dagen åt ett möte på Kungliga slottet, med expertrådet i prins Carl Philips och prinsessan Sofias stiftelse.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons