Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungen tar hjälp av succéknep under statsbesöket

20 feb, 2017, 11:15 
Margareta
Smart av kungaparet!
Annons
kungaparet-ibl

Under dagens statsbesök från Kanada tar kungen hjälp av ett kanadensiskt trumfkort – Börje Salming. Den förre hockeyspelaren var under sina år i Toronto känd under smeknamnet “The King”. Han ses som en av de allra största inom den kanadensiska hockeyvärlden, en kändis som många kanadensare drömmer om att möta i verkliga livet. Och i dag har den svenska kungen fixat så att drömmen slår in för generalguvernören av Kanada som i veckan är kungaparets gäst. Börje Salming kommer nämligen att vara med under dagens bankett, vilket avslöjades på instagram när Börje testade en frack på Östermalms frack & smoking.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

https://www.instagram.com/p/BQp4j5PgKTr/?taken-at=388200819&hl=sv

Under dagen ska generalguvernören dessutom få åka skridskor i Kungsträdgården i Stockholm, en programpunkt där Salming med största sannolikhet kommer att medverka.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons