Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines fantastiska klänning på Victorias födelsedag – här hittar du den!

14 jul, 2022, 20:22 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Madeleine satte färg på Borgholms slottsruin med sin vackra klänning.

Annons
SE FILMEN: Här ankommer kungafamiljen till Victoriakonserten!Brand logo
SE FILMEN: Här ankommer kungafamiljen till Victoriakonserten!

Öland har fyllts av kärlek dagen till ära. Kronprinsessan Victoria är nu 45 år fyllda och det har firats stort – som alltid!

Vid fyrasnåret på eftermiddagen tog Victoria emot folkets hyllningsrop utanför slottet på Solliden. Även pappa kungen, mamma drottning Silvia, make prins Daniel och barnen Estelle och Oscar var självfallet på plats.

Det bjöds på flertalet sånger av barnkören vilket verkade vara uppskattat av både stora som små. Kungen dansade loss och slängde nästintill av sig sin kavaj! Inte heller Victoria kunde stå still – ja, det var minst sagt en härlig syn.

Men nytt för i år var kortege genom hela Borgholm – med slutdestination slottsruinen. Där anlände även prins Carl Philip och prinsessan Sofia, samt prinsessan Madeleine som glänste i sin fantastiska klänning! Men var kommer den ifrån? Svaret finns nedan!

Annons

Kronprinsessan Victoria fantastiska födelsedag

I Borgholms slottsruin äger den årliga Victoriakonserten rum, och så även i år. Tomas Ledin fick hela publiken att jubla och Victoria "sittdansade" till sångerskan Janice när hon tog tonerna till hitlåten "(Your Love Keeps Lifting Me) Higher and Higher".

Ja, det var ljuvlig stämning, och även Madeleine verkade vara på strålande humör trots att varken Chris O'Neill eller barnen var med.

Prinsessan Madeleines vackra klänning på Victoriadagen

Madeleine tog som ovan sagt i stället följe av Sofia och Carl Philip – de chittchattade genom kvällen och såg fantastiska ut alla tre.

Madeleine bar en rosa dröm. En romantisk klänning med blommigt mönster och kortare ärmar. Enligt modebloggen UFO No More kommer den vackra dressen från märket Veronica Beard och modellen heter Connie Floral Dress.

Men det verkar som att den inte var något nyköp, då den inte längre finns kvar på hemsidan. Men vad gör det – hon var ju så tjusig ändå!

Foto: TT

Annons