Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan 37 år! Vilken otrolig kunglighet hon har blivit

04 aug, 2018, 10:00 
AvJohanna Bengtsson
Grattis Meghan! I dag fyller hertiginnan av Sussex 37 år och vi hoppas att Meghan får en fantastisk födelsedag. Vilken favorit hon har hunnit bli under bara två års tid!
Annons

På mindre än två år har Meghan inte bara letat sig in i Harrys hjärta utan i hela det kungliga Europas. Meghan, som tidigare var skådespelerska, träffade Harry under hösten 2016 och de blev kort senare ihop. 2017 förlovade de sig och som bekant höll de bröllop i maj i år. Vilken saga!

Under förra året, efter ett års förhållande, fick Meghan träffa drottning Elizabeth för första gången. För svägerskan Kate tog det hela fem år. Vilket säger en del om Meghans snabba framfart och stora popularitet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I dag fyller Meghan år och vi firar genom att minnas tillbaka på några fina ögonblick som Meghan har bjudit på under åren.

Charles och Camilla skrattar med Meghan.
Meghan och Harry.
Annons

Vi minns så väl Meghans första kungliga uppdrag. Så roligt det var att se Meghan stå och småprata med de andra kungligheterna. Hon är en riktig naturbegåvning när det kommer till kunglig etikett och mingel.

Meghan gav Harry en kyss efter polotävlingen.

Många kärleksfulla blickar har Meghan och Harry bjudit på. Och visst blev deras kyss under ett av de officiella uppdragen uppmärksammad. Det är inte helt vanligt för de brittiska kungligheterna att visa sådan kärlek i offentliga sammanhang. Läs mer om kyssen här.

Annons
Meghan på The Royal Ascot.

I juni gjorde Meghan debut under den gigantiska societetsfesten Royal Ascot. Och som väntat gjorde hon succé! Här kan du läs mer om debuten.

Meghan och Elizabeth åkte The Royal Train.

Under året blev Meghan även historisk då hon fick äran att åka med Elizabeth i “The royal train”. Hon blev därmed den första unga kvinnliga kunglighet som fått resa på ensamt uppdrag med drottningen ombord på detta unika tåg.

Annons
Meghan och Elizabeth.

Väl framme med tåget gjorde Meghan och Elizabeth sitt första gemensamma uppdrag ihop. Och Elizabeth verkar älska Meghan. De skrattade mycket ihop!

Meghans och Harrys bröllop 2018.

Och sist men inte minst. Ett ögonblick vi aldrig glömmer – bröllopet. I maj i år fick äntligen Harry och Meghan varandra inför världens alla ögon.

Foto: Stella pictures

Annons