Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder på Archie väcker ilska – Meghans plan misslyckades

20 mar, 2020, 19:00 
Meghan Markle och prins Harry gör allt för att skydda sonen Archie.Men det är ett tufft uppdrag.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?

Prins Harry och hans maka Meghan Markle är inte ens två veckor från sitt nya liv. Den 31 mars stänger deras kontor i Buckingham Palace och de upphör permanent med sina kungliga plikter. En ny, friare tillvaro i Kanada ska ta vid.

Det innebär även en annan sorts liv för deras tio månader gamle son Archie. Han kommer nu att kunna leva ett mer undanskymt liv – i alla fall i teorin.

Meghan Markle: Så vill hon skydda Archie

Meghan visar stolt upp Archie.
Meghan visar stolt upp Archie.

Us Weekly hävdar att man pratat med två källor som står familjen nära. Från dessa får vi en viktig förklaring till varför prins Harry valde att frigöra sig från sitt arv som kunglighet. Ett val som självklart var influerat av hans hustru.

– Harry vill skydda sin son från allt negativt och all press han skulle bli utsatt för i England, säger den ena källan.

Annons

– Harry vet hur det är att växa upp i rampljuset, och han vill ge Archie en så normal uppväxt som möjligt, säger den andra källan.

Stor ilska mot bilderna på Archie

Men beslutet har inte fått önskad effekt fullt ut. Tidigare i år gömde sig paparazzifotografer i en buske och lyckades i smyg ta bilder på Meghan när hon var ute med Archie på en promenad på Vancouver Island. Då kopplade Harry och Meghan in advokater och hotade med stämningar.

Nu lever den lilla familjen i sin lyxherrgård i Vancouver, och det är enligt alla uppgifter ett isolerat liv för tillfället. Daily Mail har pratat med en vän till Meghan som vittnar om att hertiginnan av Sussex är väldigt försiktig i dessa coronatider.

– Alla i deras personal, personerna som köper mat och går ärenden, måste bära gummihandskar hela tiden och följa strikta hygienregler. Bara ett fåtal får prata med henne, Harry och Archie, säger källan.

 

Annons