Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya kungliga dreamteamet: Meghan, Harry - och Meghans mamma!

24 sep, 2018, 08:14 
Meghan, prins Harry och Meghans mamma Doria, influgen till London från Los Angeles. Här har ni det - brittiska kungafamiljens nya dreamteam.
Annons

Meghans mamma Doria Ragland var dagens stora överraskning när hennes dotter bjöd till lanseringslunch i ett partytält i ena hörnet av trädgården på Kensington Palace i London. Och hon var mycket cool, mycket elegant och helt klädd i kamelfärgat från till tå.

Meghan på kungligt uppdrag tillsammans med sin mamma Doria Ragland.
Meghan på kungligt uppdrag tillsammans med sin mamma Doria Ragland. Så har vi aldrig sett Kate och hennes mamma Carole Middleton.

Hon anlände i Range Rover med Meghan, Harry och deras livvakter, men sedan var det Meghan och Doria som hade huvudrollerna, prins Harry höll sig i bakgrunden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hi, I’m Meg’s mom, sa hon kort och gott när hon presenterade sig.

Annons

Det var lite gardenparty-känsla över kalaset, och syftet var att lansera kokboken Together: Our Community Cookbook. För recepten står  en grupp kvinnor som drabbades av brandkatastrofen i höghuset Greenfell Tower i London förra året och intäkterna ska gå till det som från början var deras gemensamma ”nödkök”, men som nu övergått till att bli en mötesplats.

Hertiginnan Meghan under lanseringen av nya kokboken Together: Our Community Cookbook, gjord i samarbete med offren för brandkatastrofen i Greenfell Tower i London.
Nya kokboken är gjord i samarbete med offren för brandkatastrofen i Greenfell Tower i London.

Meghan har skrivit förordet och höll nu ett tre minuter långt tal där hon beskrev kokboken som sitt passionsprojekt:

Annons

– Det här har varit ett hjärteuppdrag för mig under de senaste nio månaderna. Jag hade ganska nyligen flyttat till London och jag kände mig direkt omfamnad av kvinnorna i köket, av deras värme och vänlighet.

– Jag känner mig så stolt över att bo i en stad med så stor mångfald, det är kvinnor från tolv länder som medverkar, det är helt outstanding.

Hertiginnan Meghan under lanseringen av nya kokboken Together: Our Community Cookbook, gjord i samarbete med offren för brandkatastrofen i Greenfell Tower i London.
Hertiginnan högg tag i en stekspade och ställde sig och vände på biffarna på grillen en kort stund.

Sitt tre minuter långa tal höll Meghan utan manus, men hon är ju skådespelare i grunden och van att lära sig texter utantill. Bakom stod hennes stolte man, och när det kom en vindpust och rufsade till hennes hår var han snabbt framme och la slingorna till rätta igen.

Annons
Hertiginnan Meghan under lanseringen av nya kokboken Together: Our Community Cookbook, gjord i samarbete med offren för brandkatastrofen i Greenfell Tower i London.
Prins Harry höll ett öga på Meghans hår och när det blev rufsigt i blåsten ryckte han ut.

Rätterna på buffébordet kom alla från den nya kokboken, som Meghans älsklingsdip med avocado och grön chili, en kycklingcurry med smak av kokos, och en masala med aubergine. Till dessert blev det tårta med karamelliserade plommon och en rysk mannagrynskaka. Allt serverat med olika teer mint- och ingefärstéer.

Prins Harry, verkade för sin del gilla samosa-pirogerna bäst, han grabbade tag i några och gömde bakom ryggen…

Prins Harry med svärmor Doria Ragland.
Prins Harry med svärmor Doria.

Och för er som undrar över dagens Meghan-look kan vi berätta att den blåa kappan kommer från det kanadensiska märket Smythe. Till det hade hon en plisserad kjol designad av väninnan Misha Nonoo. Samt en ärmlös men höghalsad topp, i svart som hon så uppenbart älskar.

Annons

Se en film från kalaset här:

Foto: Ibl, Instagram

Annons