Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya läckra bilder på blivande kronprinsessparet!

15 apr, 2010, 16:53 
Agneta Nisbeth
Annons
Kronprinsessan Victoria, Daniel Westling
KronprinsessanVictoriawebb

Han ser ut som en kunglig James Bond. Och hon har äntligen släppt ut sina prinsesslockar. Här är de nya läckra bilderna på Daniel Westling och kronprinsessan Victoria!

Annons

Åh, vilka bilder! Idag släppte hovet nya officiella bilder på det blivande brudparet kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Bilderna är tagna i paradsalongerna på Drottningholms slott, där de den 17 juni kommer att bjuda Europas unga kungligheter och släkt och vänner på en hejdundrande fest för att fira sitt bröllop två dagar senare. Klädkoden då blir smoking, precis som på de här fantastiska bilderna. Fast det sägs att det blir partytält i slottsparken i stället för dans  i balsalen som ni skymtar bakom dem här. Och tycker inte ni som vi att Daniel ser lite grann ut som James Bond?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Paul Hansen


Annons