Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya sexbilderna chockar kungafamiljen – prinsessan Diana offentligt skändad

20 apr, 2023, 18:00 
Prinsessan Diana
Prinsessan Dianas minne har blivit skändat 26 år efter hennes död.
Annons

Prinsessan Diana har varit borta i över två decennier, men känns ändå lika aktuell som någonsin. I augusti hade det gått 26 år sedan hon miste livet i Paris. Det var då läkarna på Pitié-Salpêtrière-sjukhuset kämpade frenetiskt i tre timmar för att rädda henne.

– Vi försökte med elchocker och med hjärtmassage, professor Riou gav henne adrenalin. Men vi kunde inte få hennes hjärta att slå igen, har ansvarige kirurgen MonSef Dahman sagt till Daily Mail.

– Vi kämpade hårt, vi gjorde allt vi kunde, verkligen allt. Men vi kunde inte rädda henne.

Prinsessan Diana sörjs – 25 år sen hennes dödBrand logo
Prinsessan Diana sörjs – 25 år sen hennes död

Prinsessa Diana skändat – sex

Tyvärr är Dianas minne inte fredat – trots att sorgen fortfarande är intakt bland världens folk. I New York Post omskrivs hon nämligen i ett rent hiskeligt sammanhang.

Annons

Företaget Inferno, som tillverkar specialbeställda sexdockor åt kunder världen över, har kommit med ett chockerande avslöjande. Flera av deras kunder har nämligen gjort förfrågningar om att få sexdockor designade för att efterlikna just Diana.

– Vi får önskemål om prinsessan Diana regelbundet, speciellt efter senaste säsongen av The Crown, men vi skulle aldrig göra det och därmed blotta oss för anklagelserna om att vi försöker smutsa ner hennes minne, säger Infernos vd Ben Stroud enligt New York Post.

Och det är inte allt. Faktum är att flera i den brittiska kungafamiljen finns på kundernas önskelista.

– Om vi bara drevs av pengalust skulle vi kunde skapa en Meghan Markle-docka och en Kate Middleton-docka och mäta vem som är mest populär genom försäljningssiffrorna, men i grund och botten är jag rojalist, säger Ben Stroud.

Annons

I New York Posts artikel finns bilder som visar på exempel på dockorna. Det är alltså på en sådan som vissa vill se Dianas ansikte – man häpnar!

Dianas söner, prins William och prins Harry, arbetar fortfarande stenhårt med att skydda sin mammas minne. William har till exempel tvingat fram en ursäkt från BBC efter att det visat sig att den berömda Panorama-intervjun kom till efter att Diana blivit lurad av reportern Martin Bashir.

Även Harry förfasades.

– Min mamma var tuff, modig och odiskutabelt ärlig. Svallvågorna från en kultur som byggde på exploatering och oetiska arbetsmetoder tog hennes liv i slutändan, sa han i en kommentar.

Annons