Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya uppgifter: De uppträder på kungens stora fest

29 apr, 2016, 10:59 
Ellen Myrgård Lindén
Kungens 70-årsfirande ser ut att bli en fest i världsklass! Och nu vet vi vilka låtar kungligheterna kommer att sjunga med i under lördagskvällen.
Annons
kungaparet ste

Imorgon smäller det! Och den kungliga festen i Vita Havet verkar bokstavligen talat bli ett riktigt party. Förutom den lyxiga maten och exklusiva gästlistan avslöjar nu Expressen att “Mamma Mia – The Party” kommer att uppträda under kvällen. Någonting som passar jubilaren perfekt. Under hans 50-årsfirande pågick nämligen festen ända in på morgonkvisten vilket är ett bevis på att kungen är en riktig Dancing King!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
drottning silvia zap

Musikalen “Mamma Mia – The Party” spelas just nu på Tyrol, i Stockholm, och i slutet av februari var drottning Silvia där och tittade. Förmodligen ville hon godkänna den stora Abba-hyllningen innan festfixaren Håkan Pettersson bokade in dem i programmet. Showen sägs vara utsåld även imorgon med enligt uppgifter till Expressen kommer artisterna åka direkt från Tyrol till Stockholms slott. Detta för att framföra kungens Abba-favoriter!

Och frågar du prinsessan Christina är det självklart vem som kommer att hålla ut längst på dansgolvet.

– Det är en pigg 70-åring det, säger hon till Expressen.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures, Zap Events & pr Instagram

Annons