Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels personliga avslöjande – se filmen!

14 maj, 2019, 12:00 
Nyfiken på den kungliga familjebilen? Då ska du inte missa detta. För mitt i den högtidliga invigningen bjöd prins Daniel på en oväntad privatglimt!
Annons
Estelle och Oscar på Öland.
Estelle och Oscar på Öland.
Prins Daniel under Sweden-Vietnam Business Summit, en storsatsning som Business Sweden och Sveriges Ambassad i Hanoi arrangerade tillsammans med Vietnams handelskammare.
Estelle och Oscar på Öland.
Hagafamiljen kör Volvo privat.
Estelle och Oscar på Öland.
Prins Daniel vid välkomstmiddagen i Hanoi, till vänster handelsminister Ann Linde.
Estelle och Oscar på Öland.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– I år firar vi 50 år av diplomatiska relationer mellan Sverige och Vietnam. Våra två länder har utvecklat en stark och långvarig vänskap, en vänskap byggd på tillit och ömsesidig respekt. Vi har tagit steget från bistånd till handel och vi delar en stark tro på framtiden. Nu är vi redo att utforska denna framtid –  tillsammans, sa kronprinsessan i sitt invigningstal.

Kronprinsessan med Vietnams premiärminister.
Kronprinsessan på möte hos Vietnams premiärminister.

Och fortsättning lär följa mycket snart. Redan nu i maj kommer Vietnams premiärminister till Sverige tillsammans med flera ministrar och den stora vietnamesiska näringslivsdelegationen.

Se Daniels personliga avslöjande här!

Prins Daniels personliga avslöjande!Brand logo
Prins Daniels personliga avslöjande!

 

Läs mer:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Annons