Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry spelar polo för att hjälpa barn i Afrika

03 feb, 2010, 12:57 
Agneta Nisbeth
Prins Harry är också ute och reser. Han befinner sig som bekant på den västindiska ön Barbados där han bland annat stannade till vid ett sjukhus. Men han spelade också lite polo för att dra in pengar till barn i Lesotho.
Annons

Det höll på att sluta illa för Prins Harry som spelade polo på Barbados häromdagen. Han ramlade nämligen av hästen under matchen. Något som ni förövrigt kan se i videon här nedan. Anledningen till att prinsen deltog i Sentebale Polo Cup är att han försöker samla in pengar till drabbade barn i afrikanska Lesotho.

Harry skrämde många

Själva fallet skrämde många, men det visade sig att prinsen bara fått lite blåmärken. Fast han var rejält arg över att ha ramlat av sin häst och slängde sin klubba i marken. Men det var inte för att han ramlade inför alla åskådare som han blev så förbannad, utan för att han just förlorat ett vad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En hemlig välgörare hade nämligen bestämt att donera en extra summa på 50.000 dollar om prinsen lyckades stanna på hästryggen under hela tävlingen.

Men sedan denne hemlige man sett filmen så beslutade han ändå att skänka pengarna till de drabbade barnen.

– Men ser ju tydligt att det var hästen rom ramlade och prins Harry följde bara med, ska mannen ha förklarat i ett pressmeddelande.

Av Agneta Nisbeth

Foto: TT

Annons