Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harrys kärleksmail till Chelsy avslöjade

23 feb, 2007, 18:43 
Agneta Nisbeth
Prins Harry och hans Chelsy Davy kommunicerar via Internet. Men inte ens i cyberspace får de vara hemliga.
Annons

Partyprinsen Harry och hans Chelsy har haft ett långdistansförhållande i flera år. Hans blonda flickvän härstammar från Zimbabwe i Afrika och har studerat i Sydafrika. De båda har hållit en låg profil gentemot media, och det enda Harry hittills har avslöjat för brittiska pressen är att han tycker att Chelsy är speciell.

Desto mer frispråkig är prinsen på nätet. Han och flickvännen håller glöden vid liv genom små intima kärleksmeddelanden via datorn.

Harry avslöjad som Spike

I brevväxlingen på internet är prinsen inte särskilt diskret, trots att han använder sig av kodnamnet “Spike” och kallar sin älskade för “Chicken”. Harry har blivit avslöjad och hans privata e-postkorrespondens finns till allmän beskådan i nya nätverket “Facebook”. Och webbsidan, med prinsens ömma rader, besöks av miljoner människor dygnet runt.

Enligt “News of the world” skriver Harry i ett meddelande: “Spike TAR AV SIG ALLA SINA KLÄDER. Han väntar på Chicken.” Det var täcknamnet som avslöjade prinsen. På Chelsys 21-årsdag kom prinsen nämligen till födelsedagsfesten iförd en t-shirt med trycket “Spike” på bröstet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons