Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Ingrid Alexandra fyller år idag - på Bali

21 jan, 2011, 12:27 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Den norska prinsessan Ingrid Alexandra fyller 7 år idag, vi har nu fått reda på att den norska kronprinsfamiljen just nu befinner sig på Bali.

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon befinner sig som vi tidigare berättat på en långresa i Asien, de ska komma hem till slutet av månaden. Norska tidningar, däribland seher.no och side2 berättar nu att prinsessan med familj befinner sig på Bali.

Annons

Firas privat

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Dagen firas privat, säger Marianne Hagen från det norska hovet till VG Nett.

Bilderna på henne här intill kommer från familjens resa och de ligger nu för allmän beskådan på hovets hemsida.

Familjen har besökt både Turkiet, Indien och Thailand och som vi tidigare berättat firade även prins Sverre Magnus sin födelsedag utomlands – i Indien. Och nu är de alltså på Bali men ska komma hem till i slutet på veckan – för att åter börja skolan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons