Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se den nya bilden på prins Oscar

07 mar, 2016, 13:01 
Ellen Myrgård Lindén
5 dagar gammal och storasyster Estelle upp i dagen. Här är den nya bilden på kungafamiljens yngsta medlem, prins Oscar.
Annons
oscar ny

Nu väljer Victoria och Daniel att fira babylyckan med en bild. Och det är mamma Victoria som håller i kameran. Äntligen får vi se hur lillprinsen ser ut! Oscar är idag 5 dagar gammal och visst syns det att han är storasyster Estelle upp i dagen? En liten inblick i det ljuva bebislivet ute på Haga!

– Det är kronprinsessan själv som har tagit bilden. Det är en mycket fin bild på Sveriges yngsta prins, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Oscar föddes den 2 mars, kl.20.28, på Karolinska sjukhuset. Han var vid födseln 3 655 gram tung och 52 centimeter lång och hamnar på plats nummer 3 i successionsordningen efter mamma Victoria och storasyster Estelle.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Kungahuset.se

Annons